Varoufexit: Γιατί η ζωή με τον Yanis είχε σασπένς

Ο Βαρουφάκης φεύγει, οι αναμνήσεις μένουν.
Varoufexit: Γιατί η ζωή με τον Yanis είχε σασπένς



Πάει ο Βαρουφάκης, μας τελείωσε. Και πρέπει να παραδεχτείς ότι σήμερα το πρωί και εσύ έμεινες με το στόμα ανοιχτό με την παραίτησή του, όπως και εγώ. Γιατί είτε τον συμπαθούσες είτε όχι, ένιωσες λες και σου είπαν ότι η Miley Cyrus θα πάει να μονάσει. Ο πρώην Υπουργός Οικονομικών ήξερε πώς να τραβήξει την προσοχή σου, έκανε την πολιτική ενδιαφέρουσα και τροφοδοτούσε τα media με ειδήσεις, που δεν ήταν καθόλου μα καθόλου βαρετές. Με άλλα λόγια, η ζωή με τον Yani είχε σασπένς. 

Και για να καταλάβεις τι εννοώ, φαντάσου ότι σε χώρισε ένας μοιραίος άντρας όπως ο Κωνσταντίνος Μαρκοράς. Εσύ κάθεσαι στον καναπέ φορώντας μια μαύρη περούκα, κλαις γοερά και εκείνη τη στιγμή παίζει το «It must have been love» των Roxette. 

Πού θέλω να καταλήξω; Αν αυτός ο άντρας ήταν ο Γιάνης Βαρουφάκης, οι εικόνες που θα περνούσαν από μπροστά σου όσο θα διαρκούσε εκείνο το τραγούδι θα ήταν οι εξής: 

Ο Γιάνης με το burberry κασκόλ 

Το έχει 12 χρόνια και ήταν δώρο της γυναίκας του. Κάποιοι τον κατηγόρησαν για τη φίρμα που φορούσε στο λαιμό του, ενώ ένας businessman κάπου στην Ελλάδα πούλησε λίγα παραπάνω κασκόλ χρησιμοποιώντας τις φωτογραφίες του. 

Ο Γιάνης στο Paris Match 

Έξαλλη τη μισή Ελλάδα έκανε με τη lifestyle φωτογράφισή του μαζί με τη γυναίκα του Δανάη. Τελικά, ο Βαρουφάκης δήλωσε πως το μετάνοιωσε αν και υποστήριξε πως εν τέλει έκανε καλό για την Ελλάδα στη Γαλλία.  

Ο Γιάνης λέει «ουάου»

Ξεχνιέται το επιφώνημα έκπληξης του Γιάνη στον Ντάισελμπλουμ; Ε δεν είναι και λίγο να σου λένε ότι μόλις σκότωσες την τρόικα...

Ο Γιάνης με το δανεικό παλτό

 Έχεις ξανακούσει να κάνουν ολόκληρη στιλιστική ανάλυση για το look ενός Υπουργού; Εγώ πάντως θα θυμάμαι με νοσταλγία τις πλάκες που έγιναν γύρω από το «ημίπαλτο ενός εμπόρου ναρκωτικών βγαλμένου από τις αρχές της δεκαετίας του 1990 στο Μάντσεστερ». Το φόρεσε στη συνάντησή του με τον Βρετανό Υπουργό Οικονομικών και ήταν δανεικό επειδή έχασε τη βαλίτσα του. 

Ο Γιάνης και οι φαν

Δεν μπορείς να πεις. Ο πρώην Υπουργός Οικονομικών είχε πολλές φαν και τους έδινε το χρόνο που χρειάζονται. Προσωπικά ξεχωρίζω την πρόσφατη επίθεση αγάπης που δέχτηκε από την κυρία του βίντεο.  

O Γιάνης βγάζει selfies

Και ποιος δεν θα ήθελε μια selfie με τον Βαρουφάκη; Μπορεί ο Γιάνης χθες να είπε «όχι» όμως στις selfies έλεγε πάντα «ναι». Μέχρι και με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πόζαρε. 

Ο Γιάνης στα Εξάρχεια

Και οι άσχημες αναμνήσεις μέσα στη ζωή είναι. Η επίθεση στα Εξάρχεια μας σόκαρε και τη συζητήσαμε και αυτή εκτενώς όπως και τις καλές στιγμές του

Bonus: Ο χθεσινός του διάλογος με εξαγριωμένο πολίτη.

O Γιάνης διαψεύδει

«Λες να διαψεύσει την παραίτησή του;» έγραφαν σήμερα στο twitter μόλις κυκλοφόρησαν τα νέα. O Γιάνης Βαρουφάκης ήταν αναμφισβήτητα ο Υπουργός της διάψευσης σε κάθε σενάριο καταστροφολογίας. Είτε αυτό σου προκαλούσε ασφάλεια, είτε ανασφάλεια. 

Τελείωσε το τραγούδι;

Πάτα τώρα play για να δεις το βίντεο του Bloomberg με τίτλο  «Yanis Varoufakis, A Way With Words» το οποίο συγκεντρώνει σε δύο λεπτά τις πιο αποστομωτικές δηλώσεις του.