Συμβαίνει και στις διάσημες: Βανδή- Καινούργιου με το ίδιο ακριβώς look!

Πρόκειται για... σύμπτωση; Όπως και να 'χει το στυλ τους αποτελεί ένα από τα πιο chic looks που θα κυριαρχήσουν φέτος στις πασαρέλες.
Συμβαίνει και στις διάσημες: Βανδή- Καινούργιου με το ίδιο ακριβώς look!



Είναι από αυτές τις... συμπτώσεις που συμβαίνουν ακόμα στην showbiz. Μετά την χθεσινή εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή στο show των Mi-Ro με παριζιάνικο look που λατρέψαμε, είδαμε την Κατερίνα Καινούργιου με το ίδιο ακριβώς look. 

H Βανδή σε μια εντελώς διαφορετική εμφάνιση από τις συνηθισμένες της, επέλεξε να φορέσει maxi μαύρη φούστα με μαύρη δερμάτινη ζώνη, που συνδύασε με λευκό πουκάμισο με μαύρο φιόγκο στο λαιμό και μαύρη τσάντα "Boy" του οίκου Chanel, ενώ το μαύρο εντυπωσιακό καπέλο έκανε τη μεγάλη διαφορά στο outfit της, ολοκληρώνοντας με τον πιο κομψό τρόπο το parisian chic look της! 

Την ίδια ακριβώς στιγμή, η Κατερίνα Καινούργιου ανάρτησε μια φωτογραφία στο Instagram από τη νέα συλλογή ρούχων της Lynne by Katerina Kainourgiou, με το ίδιο ακριβώς look, ενημερώνοντας μας πως το νέο item της σεζόν θα είναι το floppy hat! Το πουκάμισο με δέσιμο στο λαιμό που φορά είναι Lynne και κοστίζει 44,90 ευρώ, ενώ το καπέλο  με φιόγκο είναι Fedora και κοστίζει 22,90 ευρώ.