Stop the Press: Η Βασίλισσα Ελισάβετ απέκτησε twitter

Όλος ο κόσμος έχει το δικό του λογαριασμό στο δημοφιλές κοινωνικό μέσο δικτύωσης και δεν θα μπορούσε η ισχυρότερη γυναίκα στον κόσμο να μην έχει το δικό της!
Stop the Press: Η Βασίλισσα Ελισάβετ απέκτησε twitter



Η Bασίλισσα Ελισάβετ δεν μπορούσε να μείνει πίσω από την εποχή της παρά το γεγονός πως είναι 87 ετών και έκανε το πρώτο της tweet, καθώς άνοιξε τον λογαριασμό στο δημοφιλές social media. Κάνει πλέον και το παλάτι... τιτιβίσματα!

H Βασίλισσα της Μεγάλης Βρετανίας βρέθηκε στην έκθεση «Information Age» στο Βρετανικό Μουσείο και άνοιξε τον λογαριασμό της στο @BritishMonarchy. Η Βασίλισσα, αφού της εξήγησαν πως δουλεύει το twitter έστειλε και το πρώτο της μήνυμα: «Είναι χαρά μου να βρίσκομαι στην έκθεση @ScienceMuseum και ελπίζω όσοι έρχονται εδώ να την απολαύσουν. Elizabeth R.».

Το Παλάτι επιβεβαίωσε πως το twitter ανήκει στην Βασίλισσα, ωστόσο οι πολύ παρατηρητικοί διαπίστωσαν πως στην έκθεση η Ελισάβετ έγραφε σε iPad, το μήνυμα όμως «ανέβηκε» από iPhone!

Η Βασιλική Οικογένεια απέκτησε ακόμη ένα μέλος με λογαριασμό στο twitter, καθώς έχει τόσο ο Πρίγκιπας Harry, όσο και ο Πρίγκιπας Andrew (o αδερφός του Κάρολου και γιος της Βασίλισσας). Περιμένουμε με αγωνία, είναι η αλήθεια, να δούμε τους Followers της 87χρονης Βασίλισσας Ελισάβετ με μεγάλο ενδιαφέρον...