O Λουδάρος ξεσπά: Για όλα τα δεινά της χώρας φταίει η Σπυροπούλου;

Πώς σχολιάζει ο ηθοποιός τις κακές κριτικές και όλα όσα ακούγονται;
O Λουδάρος ξεσπά: Για όλα τα δεινά της χώρας φταίει η Σπυροπούλου;



O Αντώνης Λουδάρος σε μία προσπάθεια να υπερασπιστεί την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και την εκπομπή "Σπίτι μου σπιτάκι μου" στην οποία συμμετέχει λύνει τη σιωπή του μιλώντας για όλα. 

Αναφερόμενος στις φήμες που ήθελαν την πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου στον Alpha να κόβεται λόγω χαμηλής τηλεθέασης απαντά: "Πρόκειται για παραφιλολογία και για ράδιο αρβύλα. Συνεχίζουμε τη δουλειά μας για να κεντρίσουμε το ενδιαφέρον του κοινού. Υπήρχε μια έντονη πολεμική πριν ακόμη βγούμε στον αέρα, που συνεχίζει να υπάρχει σε προκλητικό βαθμό" τονίζει στην Real. 

Όσον αφορά τα "πυρά" που όπως λέει δέχεται η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δηλώνει: "Η Κωνσταντίνα έγινε πεδίο βολής, έγινε σάκος του μποξ, και νομίζω ότι το έχουν παραξηλώσει με τις επιθέσεις που της κάνουν. Για όλα τα δεινά της χώρας φταίει η Σπυροπούλου;" 

Όσο για τη δική του συμμετοχή στην εκπομπή, αναφέρει: "Ήταν πρόκληση για μένα να κάνω κάτι που δεν είχα τολμήσει ως τώρα. Με κέντρισε η ιδέα και πήρα το ρίσκο μου χωρίς φόβο. Δεν ασχολούμαι με κακοπροαίρετες κριτικές γιατί δεν είναι του τύπου μου και γιατί δεν προλαβαίνω κιόλας. Ήθελα να το κάνω, το κάνω και δεν θα δώσω λογαριασμό γι' αυτό."