Τραγικό! Δημοσιογράφος και καμεραμάν δολοφονήθηκαν on air! (video)

Στη συνέχεια ο δράστης αυτοκτόνησε.
Τραγικό! Δημοσιογράφος και καμεραμάν δολοφονήθηκαν on air! (video)



Η δημοσιογράφος, Alison Parker και ο καμεραμάν, Adam Ward, από το κανάλι WDBJ ξεκίνησαν για ένα συνηθισμένο ρεπορτάζ στην Virginia, στο Bridgewater Plaza. Το ρεπορτάζ αυτό έμελλε να είναι το τελευταίο τους, καθώς σκοτώθηκαν από πυρά αγνώστου χωρίς καμιά αιτία!

Το απίστευτο περιστατικό μάλιστα συνέβη σε ζωντανή σύνδεση στο δελτίο ειδήσεων, με την παρουσιάστρια να μένει άναυδη. Όπως θα δείτε και στο video ακούστηκαν ριπές, με την κάμερα να κάνει μια στροφή και να πέφτει…

Τόσο η Alison όσο και ο Αdam εξέπνευσαν επί τόπου ενώ η Vicki Gardner, η γυναίκα που μιλούσε στην άτυχη δημοσιογράφο βρίσκεται στην εντατική και δίνει «μάχη» για να κρατηθεί στη ζωή.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει κυνήγι για την σύλληψη του δράστη ενώ η κάμερα του Adam καθώς έπεφτε κατέγραψε το πρόσωπο του δράστη. Η επίθεση έγινε ξαφνικά ενώ δεν είχε προηγηθεί το παραμικρό, με την αστυνομία να εκτιμά πως πρόκειται για ψυχοπαθή.

«Είναι μια τραγική ημέρα για το WDBJ και την δημοσιογραφία», ήταν το μήνυμα που πόσταρε ο μετεωρολόγος του σταθμού, Brent Watts.

Η Alison Parker ήταν αρραβωνιασμένη με τον συμπαρουσιαστή του κεντρικού δελτίου, Chris Hurst, ο οποίος είδε ζωντανά την δολοφονία της συντρόφου του! Μάλιστα η 24χρονη δημοσιογράφος και ο Hurst ετοιμάζονταν να παντρευτούν…

«Προσπαθούμε να καταλάβουμε τι έχει συμβεί. Ευχαριστούμε όλους για την συμπαράσταση σας. Οι σκέψεις μας είναι στην οικογένεια των θυμάτων», ήταν το μήνυμα του WDBJ στο Twitter του σταθμού.

Δείτε το video από την τραγωδία που έχει προκαλέσει παγκόσμιο σοκ…

Το μήνυμα του Chris Hurst για την δολοφονία της συντρόφο του, Alison

UPDATE

Εντοπίστηκε νεκρός ο άνθρωπος που σκότωσε πριν λίγες ώρες την άτυχη δημοσιογράφο και τον κάμεραμαν που την συνόδευε στο ρεπορτάζ. Ο Bryce Williams, αυτοκτόνησε μερικά λεπτά μετά τον πυροβολισμό των συναδέλφων του. Όπως αποδείχτηκε ο δράστης ήταν πρώην εργαζόταν στον ίδιο τηλεοπτικό οργανισμό με τα δύο άτυχα θύματα.

Ο λόγος μάλιστα που φέρεται να τους αφαίρεσε με τόση ευκολία τη ζωή, είναι ότι κατά το παρελθόν τον είχαν αναφέρει στο ανθρώπινο δυναμικό του καναλιού, ενώ λέγεται πως η Alison Parker, είχε κάνει σε βάρος του ρατσιστικά σχόλια.

Ο Williams ειχε προσληφθεί το 2012 και απολύθηκε ένα χρόνο μετά. Φαίνεται πως υπεύθυνους για την απόλυσή του, θεωρούσε τα θύματά του.

Η αστυνομία τον εντόπισε μέσω των video (που κατέγραφαν τη δολοφονία), τα οποία πόσταρε στον λογαριασμό του στο Facebook και στο Twitter. 

Διάβασε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις