Αρχίζει το Dancing With The Stars 5: Tι ποστάρουν οι διάσημοι!

Πώς αισθάνονται οι διαγωνιζόμενοι λίγο πριν την έναρξη του θεαματικού show;
Αρχίζει το Dancing With The Stars 5: Tι ποστάρουν οι διάσημοι!



Απόψε ξεκινάει ο πέμπτος κύκλος του λαμπερού χορευτικού show του ΑΝΤ1 «Dancing with the stars» με οικοδέσποινα τη Δούκισσα Νομικού και στην κριτική επιτροπή τους Γιάννη Λάτσιο, Γκαλένα Βελίκοβα, Αλέξη Κωστάλα, Κάτια Δανδουλάκη και το νέο μέλος Λάκη Γαβαλά. 

Η Δούκισσα θα μας παρουσιάσει όλους όσοι θα βρεθούν φέτος στο Dancing with the stars. Αρχικά τους κριτές, στη συνέχεια τον Κώστα Μαρτάκη που θα παρουσιάζει τα backstage και τέλος τα λαμπερά ζευγάρια. 

Φέτος οι επώνυμοι που θα μας δείξουν τις ικανότητές τους στο χορό είναι οι: Θάνος Πετρέλης, Τριαντάφυλλος, Χρήστος Σπανός, Θανάσης Βισκαδουράκης, Θεοχάρης Ιωαννίδης, Φάνης Λαμπρόπουλος, Θάλεια Προκοπίου, Ελισσάβετ Σπανού, Χριστίνα Αλούπη, Μορφούλα Ντόνα, Μαρία Ηλιάκη, Ειρήνη Παπαδοπούλου, Νικολέττα Καρρά και Νίκη Κάρτσωνα. 

Το show αναμένεται με μεγάλη αγωνία από τους διαγωνιζόμενους οι οποίοι κάνουν εντατικές πρόβες για την μεγάλη πρεμιέρα και για να είναι έτοιμοι για να δείξουν στο κοινό τον καλύτερό τους εαυτό. Tι ποστάρουν όμως λίγο πριν την μεγάλη πρεμιέρα για να κρατούν ενήμερους τους followers τους;