Μαρία Σολωμού: Δεν ξαφνιάστηκα που ο Μάριος θα γίνει πάλι μπαμπάς

Η πρωταγωνίστρια μιλά για τους ρόλους της ζωής της και σχολιάζει την απόφαση του πρώην συντρόφου της,ΜάριουΑθανασίου, να αποκτήσει δεύτερο παιδί.
 Μαρία Σολωμού: Δεν ξαφνιάστηκα που ο Μάριος θα γίνει πάλι μπαμπάς



Η Μαρία Σολωμού επέστρεψε στην τηλεόραση ως μητέρα δύο παιδιών που... τρέχει και δεν φτάνει, ρόλος που δεν απέχει πολύ από την καθημερινότητά της κι εκτός πλατό. «Είναι ο πιο κοντινός σε μένα ρόλος που έχω κάνει , που όλοι νομίζουν ότι είμαι η Ράνια (ο ρόλος της στη σειρά «singles»), ότι είμαι γκρινιάρα . Έχω μεγάλη ταύτιση με την ηρωίδα», δηλώνει η ίδια για το «Μάνα Χ ουρανού» και παραδέχεται πως ως μητέρα ενός αγοριού νιώθει πολύ αγχωμένη (και πολύ ευτυχισμένη): «Κάθε ηλικία έχει κι άλλες ισορροπίες , αλλά, εντάξει, τώρα δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου χωρίς τον Αλέξανδρο (σ.σ. το γιο της)». Η αγαπημένη τους κοινή ασχολία είναι οι βόλτες με το ποδήλατο. Επίσης πάνε σινεμά και παίζουν ηλεκτρονικά.

Στο ερώτημα εάν έχει ζήσει τον μεγάλο ερώτα, η απάντησή της είναι η ακόλουθη: «Κάθε έρωτας όταν τον ζεις είναι τεράστιος...Μπορεί να κρίνεις σύμφωνα με τους προηγούμενους και να πεις ότι δεν ήταν ο προηγούμενος  μεγάλος ή ο παιδικός μου δεν ήταν έρωτας, καψούρα...Κάθε φορά που ερωτευόμαστε είναι σαν να ερωτευόμαστε πρώτη φορά».

Έχει ανάγκη να έχει έναν σταθερό σύντροφο; Η ηθοποιός δηλώνει πως δεν ανήκει στην κατηγορία των γυναικών που έχουν ανάγκη να είναι με κάποιον: «Είναι περίεργο ,γιατί,μεγαλώνοντας το άγχος που έχουν οι μαμάδες για τις κόρες που μένουν στο ράφι,είναι ότι θες έναν άνθρωπο να πεις μια κουβέντα στα 50 και τα 60.Πηγαίνοντας προς τα 50-60 έχω μεγαλύτερη ανάγκη της ελευθερίας και της ηρεμίας».

Τέλος σχολιάζει το γεγονός ότι ο πρώην σύντροφός της -και πατέρας του παιδιού της- Μάριος Αθανασίου έγινε πατέρας δεύτερη φορά. «Εντάξει δεν το έμαθα από τις εφημερίδες να ξαφνιαστώ. Από τη στιγμή που το ήθελε,είναι πολύ χαρμόσυνο γεγονός...Όποιος έχει το κουράγιο μετά από 10 χρόνια να κάνει δεύτερο παιδί,μπράβο του .είναι πολύ ωραίο».