Λεπτό προς λεπτό όσα έγιναν στην πρεμιέρα του Dancing With The Stars!

Πιο σέξι δεν έχουμε δει την Δούκισσα Νομικού!Λαμπερή έναρξη για την πέμπτη σεζόν του σόου! Για να δούμε ποια θα είναι τα αγαπημένα μας ζευγάρια για φέτος.
Λεπτό προς λεπτό όσα έγιναν στην πρεμιέρα του Dancing With The Stars!



Με ένα χορευτικό που ήρθε σαν συνέχεια του τηλεοπτικού σποτ με τη λευκή λιμουζίνα και όλα τα ζευγάρια επί σκηνής, με δυνατή μουσική, χορό, ωραία κουστούμια και τους κριτές όρθιους να χειροκροτούν έκανε πρεμιέρα το Dancing With The Stars. Μόλις βγήκε η Δούκισσα Νομικού στη σκηνή ωστόσο όλα τα βλέμματα έπεσαν πάνω της! Μα πόσο αποκαλυπτικό -και πολύ σέξι επάνω της- λευκό φόρεμα (Celia Kritharioti Haute Couture φυσικά)... Στα λευκά και ο Λάκης Γαβαλάς που όπως μας είπε δεν τρέμουν τα πόδια του αφού φέτος δεν χορεύει αλλά κρίνει. Δεύτερη έκπληξη της πρεμιέρας η ενημέρωση που είχαμε από την Δούκισσα ότι τα ζευγάρια δεν θα χορέψουν στο ίδιο είδος χορού αλλά σε 14 διαφορετικά! Κανένα ζευγάρι βέβαια δεν θα αποχωρήσει σήμερα. Η πρεμιέρα είναι... για να σπάει ο πάγος (και να βγαίνουν τα πρώτα συμπεράσματα).

Ας δούμε αυτό το πρώτο live μαζί, λοιπόν, (σαν καλό updated διαβάζεται από κάτω προς τα πάνω, για να μην ψάχνετε τα πιο φρέσκα news): 

*** Κλείνουμε την πρώτη followme βραδιά του Dancing With The Stars με τα χαμόγελα, τα φιλιά και τις αγκαλιές της Μαρίας Ηλιάκη. Ραντεβού την επόμενη Κυριακή! (Για το live, για όλα τα υπόλοιπα... stay tuned: η παρέα δεν κοιμάται ποτέ)!

*** Οι πρώτοι και οι τελευταίοι του πρώτου live! Η Μορφούλα πήρε την καλύτερη και ο Τριαντάφυλλος την χειρότερη βαθμολογία. Και οι δύο φυσικά έκλεισαν την βραδιά με πλατύ χαμόγελο. Ούτως ή άλλως σήμερα κανείς δεν θα αποχωρύσε.

 

*** Ωραία πρόσωπα στο Dancing With The Star... (Τι εννοείς Θεοχάρη όταν τουιτάρεις με λεζάντα Drunk; Αυτά έχει η αγωνία του αποτελέσματος).

*** Κι ένα από ωραία tweet της βραδιάς -που το έκανε reweet η Ναταλία Γερμανού- "Έσπασε η νύχτα δυο κομμάτια .Μουσική: Αντώνης Βαρδής. Ας το πω εγώ αφού δεν το είπε κανένας .... μόνο έναν Αντώνη σκεφτήκατε". Εμ...  

*** Φινάλε στο πρώτο live με το δικό μας Join Us κορίτσι! Δεν υπάρχει αμφιβολία, μια χαρά θα τα πάει η Νίκη Κάρτσωνα (η οποία είναι πάρα πολύ αγχωμένη, όπως συμβαίνει συνήθως με τα ζευγάρια που περιμένουν να βγουν όλοι οι άλλοι πριν βγουν να χορέψουν).

 

*** Και όσο η Χριστίνα Αλούπη χόρευε... η Νικολέτα Καρρά χαλάρωνε περιμένοντας το φινάλε. 

*** Το τυχερό 13 έτυχε στην Χριστίνα Αλούπη, η οποία όπως μας είπε αποφάσισε να αφήσει -για την ώρα τουλάχιστον- τη ζωή της στο Los Angeles για να λάβει μέρος στο Dancing With The Stars. Κάποα βήματα τα έχασε στο mambo αλλά με το υπέροχο κόκκινο που φοράει λίγοι θα το πρόσεξαν. Σίγουρα ένα από τα πιο όμορφα κορίτσια του σόου (βγήκε ωστόσο λίγο "ξινή", κι ας έκανε χιούμορ το κορίτσι).  

*** Η περσινή νικήτρια χορεύτρια, Μαρία Αντιμισάρη στην πίστα χορού με τον Χρήστο Σπανό. Για να δούμε αν έπιασαν τόπο εκείνα τα αλά Σάκη Ρουβά χορευτικά στο Άκρως Οικογενειακόν! Θαυμάσια τα πήγε, αν σκεφτεί κανείς ότι του έτυχε το Quick-Step από το πρώτο live. 

*** Σαν να βρίσκονται πολλά live... μακριά! Η πρώην πρωταθλήτρια της ρυθμικής Μορφούλα Ντώνα χορεύει με τον Rihard σε άλλο επίπεδο. Όχι ότι δεν το περιμέναμε βέβαια...  

*** Αν ισχύει ότι στα σόου της ελληνικής τηλεόραση ψηφίζουν/ παθιάζονται/ πωρώνονται κυρίως γυναικες, ο Θεοχάρης Ιωαννίδης θα φτάσει άνετα στον τελικό. Ξέρει ο άνθρωπος να χορεύει, είναι όμορφος, σέξι και έχει υπέροχα μάτια. 

*** O ANT1 στηρίζει και προωθεί το σόου του με πολύ καλό social media board αλλά έχουμε ένα παράπονο: Μα ούτε μία φωτογραφία του Κώστα Μαρτάκη; Ούτε μία; Α! Μην γκρινιάξει άνθρωπος! Γρήγορα αντανακλαστικά το κανάλι :)

*** Τι σας λέγαμε για την Κάτια Δανδουλάκη; Η Δέσποινα Καμπούρη τουιτάρει: "Η Κάτια Δανδουλάκη κοιμάται στο ψυγείο. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση. ΚΟΥΚΛΑ"! Omg... 

*** Τρομερή ατάκα Δούκισσας: "Κύριε Λάτσιε βγαίνετε και σε άλλες γεύσεις; Γιατί αυτή είναι πολύ πικρή"! Τελικά, η Δούκισσα έχει λυθεί περισσότερο και από την (προκάτοχό της) Ζέτα στα live του DWTS. 

*** Τυχερός ο Θανάσης Βισκαδουράκης! Τραγούδι, ρυθμός και χορός του πάνε πολύ... Να δούμε στα σηκώματα (αργότερα, γιατί σήμερα δεν...) πώς θα κουμαντάρει τη δυναμική (και με εντυπωσιακά πόδια είναι η αλήθεια) ντάμα του. 

*** Η Μαρία Ηλιάκη on stage και όπως αναμενόταν ο ΑΝΤ1 της έδωσε περισσότερο χρόνο στο intro. Λογικό... Ομολογουμένως είναι σικ, σέξι και χορευτικά συντηρητική... Τη φοβάται λίγο τη σκηνή; (Στην εκπομπή της, και ειδικά στην εκπομπή με τον Μουτσινά, χόρευε περισσότερο). Όπως είπε και η Κάτια Δανδουλάκη, "Απόλαυσέ το, βουρ"!). Κλασάτη πάντως (κι ας πήγε το 5άρι σύννεφο). Α, δείτε κι αυτό

*** Με ποδοσφαιρικό μήνυμα εισέβαλε στην πίστα ο Φάνης Λαμπρόπουλος ("φοβάμαι μόνο τον κακό μου εαυτό", που λένε και οι παίκτες πριν τα ντέρμπι -όταν ψυχανεμίζονται πως θα ηττηθούν). Να πούμε την αλήθεια πάντως περιμέναμε κάτι πιο εκκεντρικό. Κύριος και ωραίος. Μας άρεσε! 

*** Ups! Κανείς δεν είπε στην Θάλεια Προκοπίου τι θα φορέσουν τα άλλα κορίτσια; Πολύ ντυμμένη! Ακόμα και για βαλς... 

*** Και μόλις καταλάβαμε γιατί όλοι τόσες μέρες έλεγαν πως η Ειρήνη Παπαδοπούλου είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί του φετινού διαγωνισμού. Ξέρει να κουνάει το σώμα της η κοπέλα! Να το παραδεχτούμε. Μας άρεσε πολύ. Όπως είπε και η -ανανεωμένη/πολύ φρέσκια/όμορφη φέτος- Κάτια Δανδουλάκη "Δεν έχω λόγια"! Ή μάλλον όπως τουίταρε η συνάδελφος της Ελένη Χατζίδου "δεν περίμενα τίποτα λιγότερο!!! Σοοοοκκκ!!! Μπράβο κοριτσάρα μου"! Ε, ναι. Μπράβο. 

*** Οκ, ο Θάνος Πετρέλης δεν το έχει ακόμα με τον χορό. Εμείς όμως αγαπάμε και στηρίζουμε! Κι έχουμε κι εμπιστοσύνη στην Κλοντιάννα. Εδώ έμαθε χορό στον χείμαρρο Τρύφωνα Σαμαρά... 

*** Σειρά της Ελισάβετ Σπανού και πραγματικά το κόκκινο -και το λίκνισμα- της πάει παλύ. Για την κορδέλα στα μαλλιά δεν είμαστε και πολύ σίγουροι αλλά αν μη τι άλλο λίγοι θα την προσέξουν. Ωραίο ζευγάρι με τον Ηλία Λαδά (πρώην παρτενέρ της Ευγενίας Μανωλίδου και της Ελεονώρας Μελέτη)! 

*** Συντονισμένη και η Ναταλία Γερμανού τουιτάρει: "Ο Τριαντάφυλλος φοβάται τόσο πολύ μην τον πουν γκέι που προτιμάει να καταπιεί ένα μαγκάλι κάρβουνα παρά να λικνίσει γοφό"!

*** Σαν γυναίκες βέβαια δεν θα μπορούσαμε να μην σχολιάσουμε πως η παρουσιάστρια είναι πραγματικά όμορφη και λαμπερή αλλά... τα φετινά backstage μας αρέσουν ακόμη περισσότερο. Πολύ κομψός και σέξι ο Κώστας Μαρτάκης. Κούκλος!

*** Στη σκηνή ο Τριαντάφυλλος με την εντυπωσιακή Φωτεινή για παρτενέρ. 

* Πρώτη στη σκηνή η Νικολέτα Καρρά με παρτενέρ τον εξαιρετικό χορευτή Θοδωρή. Το πρώτο σχόλιο που έχουμε να κάνουμε είναι πως την βλέπουμε εξαιρετικά αδυνατισμένη κάτι που φαίνεται κυρίως στο πρόσωπό της... Για να τη δούμε (θεωρείται και φαβορί). Ε, ναι. Ξέρει να χορεύει το κορίτσι! "Το πακέτο είναι εκεί και υπόσχεται πολλά για το μέλλον", είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Λάτσιος ενώ ο νέος κριτής, Λάκης Γαβαλάς τα είπε όλα σε μια δικιά του λέξη: Καρα-γυναικάρα!

* Λίγα λεπτά πριν την έναρξη celebrities που χόρεψαν τις προηγούμενες σεζόν δεν έκρυβαν τη νοσταλγία τους για όσα έζησαν στο πλατό του σόου. "Πολυαγαπημένο μου @DWTS_ANT1 θα μου λείπει που δεν θα είμαι εκεί αλλά ο χορός είναι πάντα και μόνο χαρά! Καλή αρχή!", πόσταρε στα social media η Μαίρη Συνατσάκη ενώ η Κλέλια Πανταζή είχε κι εκείνη περιέργια για όσα συμβαίνουν στα backstage: "Αναρωτιέμαι αν η @Papamerik τους βάζει τις φωνές κ τους αγχώνει αυτή τη στιγμή..! @DWTS_ANT1 #dwts5 @ANT1TV καλή επιτυχία σε όλους!!! 

* Άλλοι πάλι είχαν ανάψει το τζάκι και περίμεναν. Πρώτη από όλους η Τατιάνα Στεφανίδου που πόσταρε "Άναψα το πρώτο τζάκι και περιμένω #dwts5" αφού πρώτα ευχήθηκε στην παρουσιάστρια να της πάνε όλα καλά "@dutchesss_ Καλή επιτυχία λαμπερό και φίνο κορίτσι μου"! 

*** Το πρώτο καλωσόρισμα ωστόσο το έκανε μέσω social media η Γκαλένα Βελίκοβα

http://instagram.com/p/uoFwE0p2eP/

*** Για το τι πόσταραν οι διάσημοι στα social media δες εδώ

*** Και για όλα όσα θέλεις να ξέρεις για τους πρωταγωνιστές, δες εδώ