Εκλογές 2015: Τι σχέση έχει η πολιτική με το φλερτ;

Γίνεται να διαβάζεις ειδήσεις και να σκέφτεσαι καλοκαιρινούς έρωτες;
Εκλογές 2015: Τι σχέση έχει η πολιτική με το φλερτ;



Αυτά παθαίνει όποιος προκηρύσσει εκλογές καλοκαιριάτικα, μια μέρα πριν από την αυγουστιάτικη Πανσέληνο. Όπως είναι αναμενόμενο, οι ψηφοφόροι σου θα είναι αποδιοργανωμένοι, δεν θα ξέρουν τι να ψηφίσουν και το μόνο που θα σκέφτονται είναι οι έρωτες, οι θάλασσες, τα αστέρια, τα φλερτ και οι διακοπές.

Μη σου κάνει, λοιπόν, εντύπωση το γεγονός ότι σήμερα που χαζεύαμε την πολιτική επικαιρότητα η φαντασία μας άρχισε να οργιάζει. Οι συνειρμοί ήταν αναπόφευκτοι και παρακάτω θα καταλάβεις γιατί. 

Πρώτον, μήπως έτυχε να δεις τη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη στο αεροδρόμιο της Κρήτης; Ξέχνα τις ατάκες περί «ψευτράκους και πονηρούληδες» και δες πώς αγαπήθηκαν ξαφνικά αυτά τα δύο αγόρια. Μέχρι και τα χέρια τους έπιασαν. 

Θυμάσαι εκείνο το καλοκαίρι; 

Ο πρώην γενικός γραμματέας της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ Ηλίας Παντελεάκος παραχώρησε συνέντευξη στην «Εφημερίδα των Συντακτών». Και ενώ θα έπρεπε να δώσουμε βάση στα βαρυσήμαντα λόγια του (μιας και δήλωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ χρεοκόπησε και ότι ακολουθεί μνημονιακή γραμμή ενώ παράλληλα έκανε επίθεση στη Λαϊκή Ενότητα), εμείς το μόνο που κοιτούσαμε ήταν τα γλυκά του μάτια και το καλοσχηματισμένο του μούσι. Θα τον τοποθετούσαμε κάπου στην Ικαρία και θα μας έκανε καμάκι με μια μπύρα στο χέρι (κατά προτίμηση ΦΙΞ). Κάπου εκεί στο φλερτ θα άρχιζε η συζήτηση για την πολιτική και η μαγεία θα χανόταν, αλλά ένα facebook θα το ανταλλάσσαμε. 

Το φλερτ όμως δεν λείπει και από τα πάνελ της ελληνικής τηλεόρασης. Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου εμφανίστηκε στην εκπομπή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου στο ΣΚΑΙ και ο διάλογός τους μας θύμισε ζευγάρι που λέει «χοντράδες» επειδή δεν μπορεί να ξεπεράσει το χωρισμό του. Όταν ο Μπογδάνος, λοιπόν, της ζήτησε να μην κοιτάζει την κάμερα αλλά τον ίδιο, εκείνη απάντησε: «Γιατί έχουμε κάτι; Με φλερτάρετε; Δεν ταιριάζουμε. Είστε κλαψιάρης!». Με τον παρουσιαστή να ανταπαντάει το εξής: «Και εσείς είστε πολύ αριστερή».  Δες τον υπόλοιπο τσακωμό στο παρακάτω βίντεο: 

Και τώρα πήγαινε να δεις το σποτ του Βασίλη Λεβέντη και προχώρα στο 1:15. Θα δεις ένα ζευγάρι να προχωράει χέρι – χέρι στους αγρούς και να ζει τον έρωτα. Δεν φταίμε εμείς που μπλέκουμε έρωτα και πολιτική. 

Ούτε, βέβαια, ξεχνάμε τη δήλωση που έκανε προ ημερών ο Απόστολος Γκλέτσος στην εφημερίδα «Secret». Όταν η Νανά Παλαιτσάκη τον ρώτησε αν η Ζωή Κωνσταντοπούλου τον γοητεύει σαν γυναίκα εκείνος απάντησε: «Αν εννοείς αν θα τη φλέρταρα κάπου χωρίς να ξέρω ποια είναι, ναι, θα τη φλέρταρα».  

Και εννοείται ότι πάντα θα θυμόμαστε τα φλογερά βλέμματα, αγκαλιές, φιλιά της Ζωής με τον Αλέξη προ ρήξης. Θα το έχουμε πάντα στο μυαλό μας ως ένα γλυκό καλοκαιρινό απωθημένο. 

Συμπέρασμα; All you need is love!

Δες ΕΔΩ τα 20 looks που προτείνουμε στην πρωθυπουργό Βασιλική Θάνου.