Πωλείται όπως είναι επιπλωμένο … το σπίτι του Al Capone

Διαθέσιμο στην αγορά είναι πλέον το σπίτι ενός από τους μεγαλύτερους 'νονούς' της νύχτας.
Ο Al Capone αγόρασε το σπίτι για 5,5 χιλιάδες δολάρια



Τι κι αν είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την εγκληματική δράση; Το σπίτι του Al Capone πωλείται για 225 χιλιάδες δολάρια. Η οικία Capone, εκεί που έζησε ο θρυλικός γκάνγκστερ όταν μετακόμισε από τη Νέα Υόρκη στο Σικάγο το 1923, είναι πλέον διαθέσιμη στην αγορά.

Ο Capone μεταφέρθηκε σε αυτό το σπίτι όταν του προτάθηκε να αναλάβει το Four Deuces, ένα κλαμπ όπου μεσουρανούσε ο τζόγος, το αλκοόλ και η πορνεία ενάντια στις απαγορεύσεις της Αμερικής. Πρόκειται για ένα σπίτι δύο ορόφων, με έξι υπνοδωμάτια, καινούρια κουζίνα και τζακούζι. «Αυτό ήταν το σπίτι του Al Capone. Υπάρχουν τρία υπνοδωμάτια σε κάθε όροφο» αναφέρει το μεσιτικό γραφείο, προσθέτοντας ότι ο πρώτος όροφος ανακαινίστηκε το 2008.

Ωστόσο, για να δει κάποιος ενδιαφερόμενος το σπίτι θα πρέπει να πρώτα να αποδείξει ότι διαθέτει το ανάλογο κεφάλαιο. Για την ιστορία να πούμε ότι όποιος αγοράσει το σπίτι θα πρέπει να συμφιλιωθεί με το γεγονός ότι σε ένα από τα δωμάτια έγινε η ολονυχτία του αδερφού του Capone, όταν πυροβολήθηκε από αστυνομικούς τον Απρίλιο του 1924, επειδή εκφόβιζε τους ανθρώπους να μην ψηφίσουν.