Εκλογές 2015: Βαγγέλη Μεϊμαράκη είσαι σέξι ή μπα; Κάναμε το test!

Βαγγέλη σέξι σκίσε τον Αλέξη: Ψέμα ή αλήθεια το σύνθημα που έγινε viral;
Εκλογές 2015: Βαγγέλη Μεϊμαράκη είσαι σέξι ή μπα; Κάναμε το test!



Οι ψηφοφόροι επίσημα το τερμάτισαν. «Βαγγέλη, σέξι, σκίσε τον Αλέξη» τραγουδούσαν τις προάλλες και με έκαναν να θέλω να αυτοπυρποληθώ για να μη ζω πια σε αυτό τον κόσμο. 

Σε δεύτερη ανάγνωση, όμως, μου φάνηκε αστείο και εν τέλει με προβλημάτισε. Λες ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης να είναι όντως σέξι και να μην το βλέπω; Λες ο Αλέξης να φοβάται ότι ο πρόεδρος της ΝΔ θα μας κάνει να ξεχάσουμε το «εμπρός Αλέξη για μια Ελλάδα σέξι;».Τελικά, έβαλα κάτω όλα τα στοιχεία που γνωρίζω για εκείνον και κατέληξα στα παρακάτω συμπεράσματα. 

Αν σκεφτόμουν όπως σκέφτομαι θα έλεγα ότι ο Βαγγέλης ΔΕΝ είναι σέξι γιατί: 

Είναι καραφλός και έχει μουστάκι. Και όχι δεν είναι χίπστερ. 

Παραείναι χύμα για τα γούστα μου. Αν ήμουν άντρας, αν τον είχα νονό και αν ερχόταν σπίτι μου, θα μου τσιμπούσε το μαγουλάκι, θα με αποκαλούσε «μπαγασάκο», θα μου έδινε ένα 50ευρω και θα με ρωτούσε «αν παίζει καμία γκομενίτσα». Μετά θα τρώγαμε όλοι μαζί στο οικογενειακό τραπέζι, θα ξεκούμπωνε το τελευταίο κουμπί του παντελονιού του και θα έκλεινε για λίγο τα μάτια του πάνω από το γιουβέτσι. Awkward δηλαδή. 

Πόζαρε δίπλα στον Μητσοτάκη. Δεν χρειάζεται ιδαίτερη ανάλυση. 

Υπάρχει η φήμη ότι έχει στον πισινό του τατουάζ με τον αγκυλωτό σταυρό

Είναι αθυρόστομος. Δες το βίντεο και θα καταλάβεις. 

Από την άλλη πλευρά, αν ήμουν μία ζωντοχήρα γύρω στα 60 και μόλις είχα πιει ένα - δυο ποτηράκια κρασί θα έλεγα ότι ο Βαγγέλης ΕΙΝΑΙ σέξι γιατί: 

Εμφανίστηκε στο Ερωτοδικείο. Και δεν εμφανίστηκε απλά να μιλήσει για πολιτική. Αλλά απάντησε και στο εξής αιώνιο ερώτημα του ψητού κοτόπουλου:  «Τι προτιμάς σε μια γυναίκα, στήθος ή μπούτι;». Και η απάντησή του ήταν ότι δεν έχει πρόβλημα, αρκεί να είναι ωραίο. Είδες που είναι και καλόβολος; 

Στις συνεντεύξεις του λέει ρομαντικές ατάκες όπως «Το ταγκό θέλει δύο» και με κάνει να τον φαντάζομαι σαν έναν άλλο Al Pacino στο δικό μας «Άρωμα Γυναίκας». 

Είναι παιδί του λαού. Δεν μασάει. Είναι χύμα και χείμαρρος. Λέει τα πράγματα με το όνομά τους και δεν είναι δήθεν. Θα με πηγαίνει στα ταβερνάκια και θα μου λέει λίγο φωναχτά: «Πάρε ό,τι θέλεις κοριτσάρα μου, απόψε θα το κάψουμε». Και μετά θα σφυρίζει στο σερβιτόρο για να έρθει να τον πληρώσει. Δηλαδή, δεν θα περνάμε απαρατήρητοι στα ραντεβού μας. 

Είναι γλυκός με την κόρη του και αν κρίνουμε από την εμφάνισή της έχει καλά γονίδια. 

Στο σπίτι μας θα κυκλοφορεί με το σώβρακο και τη φανέλα που σημαίνει ότι δεν θα χρειάζεται να πλένω πιτζάμες. 

Θυμάσαι τη χειραψία που είχε δώσει στον Αλέξη Τσίπρα τον Ιούλιο μετά το δημοψήφισμα στη Βουλή; Αυτό μια ευγένεια τη δείχνει. 

Έχει καλά ανοίγματα

Όταν η Ζωή Κωνσταντοπούλου έγινε Πρόεδρος της Βουλής, ο Βαγγέλης την υποδέχτηκε με ένα μπουκέτο λουλούδια. Όπως βλέπεις, είναι σωστός gentleman.

Οπότε αν είναι ή δεν είναι σέξι ο Βαγγέλης το αφήνουμε στην κρίση σου!

Δες ΕΔΩ ποιοι είναι οι ψευτράκοι και οι πονηρούληδες της showbiz και ΕΔΩ ποιοι βουλευτές είναι όντως σέξι.