iPhone 6s : Η Apple παρουσίασε τα νέα της κινητά!

Μαζί με αυτά η εταιρεία παρουσίασε και το νέο… τεράστιο iPad που επικοινωνεί με στιλό!
iPhone 6s : Η Apple παρουσίασε τα νέα της κινητά!



Σε μια φαντασμαγορική βραδιά (κυριολεκτικά) η Apple παρουσίασε τα νέα iPhone 6s και 6s Plus αλλά και το iPad Pro το οποίο θα είναι… 13 ιντσών!

Η παρουσίαση έγινε από τον CEO της εταιρείας, Tom Cook, με την Apple να βελτιώνει κατά πολύ τις επιδόσεις του προηγούμενου iPhone 6. Στο νέο 6s η οθόνη αφής έχει ενσωματώσει την τεχνολογία 3D Touch, που σημαίνει πως αναγνωρίζεται μέχρι και η πίεση που βάζει ο χρήστης δίνοντας του την δυνατότητα επιπλέον μενού. Η κάμερα τους θα είναι στα 12 megapixels ενώ ο χρήστης θα έχει την δυνατότητα να τραβήξει βίντεο ποιότητας 4K.

Τα νέα iPhones θα κυκλοφορήσουν σε silver, gold, space grey και rose gold και θα είναι διαθέσιμα στην αγορά από τις 25 Σεπτεμβρίου. H τιμή τους θα ξεκινάει από τους 200 δολάρια.

 

Την προσοχή στην βραδιά ωστόσο δεν τράβηξαν τα iPhones αλλά το νέο… τεράστιο iPad! Το iPad PRO έχει μέγεθος 12,9 ιντσών και διαθέτει ανάλυση 2732 x 2048 pixels αγγίζοντας τα 5.6 εκατομμύρια pixels. Διαθέτει 4 ηχεία τα οποία προσαρμόζονται ανάλογα με την γωνία που το κρατά ο χρήστης για μέγιστη απόδοση ήχου. H τιμή του θα είναι στα 799 δολάρια.

 

Παράλληλα με το iPad Pro η Αpple παρουσίασε και το Apple Pencil, το οποίο μπορεί να αντιλαμβάνεται ανάλογα την πίεση που το ασκεί ο χρήστης αν θέλει να γράψει ή να ακουμπήσει κάποιο εικονίδιο, ενεργώντας ανάλογα.

Welcome to the new age!

Διάβασε ΕΔΩ γιατί σε όλες τις παρουσιάσεις της Apple τα iPhone δείχνουν 9:41

Tags: