Περιστέρα, Ιωάννα έτσι θα προετοιμάσετε τα αγόρια σας για το debate

Οι γυναίκες των Μεϊμαράκη -Τσίπρα πρέπει να αναλάβουν δράση.
Περιστέρα, Ιωάννα έτσι θα προετοιμάσετε τα αγόρια σας για το debate



Και ενώ περιμένουμε (χωρίς ιδιαίτερη ανυπομονησία) το debate των Τσίπρα – Μεϊμαράκη που θα γίνει τη Δευτέρα στις 22:00 το βράδυ, αρχίσαμε να αναρωτιόμαστε αν οι δύο πολιτικοί αρχηγοί έχουν άγχος, αν αγωνιούν για την αναμέτρησή τους και πώς θα προετοιμαστούν κατάλληλα στο σπίτι τους. Επειδή, όμως, στο σπίτι τους τον λόγο έχουν οι γυναίκες, δεν μπορούσαμε να τις αφήσουμε στην απ’ έξω. 

Η Περιστέρα Μπαζιάνα και η Ιωάννα Κολοκοτά θα κληθούν να κρατήσουν τα αγόρια τους ψύχραιμα και ήρεμα για να μπορέσουν να αποδώσουν τα μέγιστα, γι’ αυτό αποφασίσαμε να τις βοηθήσουμε σε  αυτό το δύσκολο έργο τους. 

Τι πρέπει να κάνουν, λοιπόν, πριν το debate; Ορίστε οι προτάσεις μας: 

Καταρχάς, όπως μάθαμε, οι άντρες τους θα στέκονται όρθιοι κατά τη διάρκεια του debate, οπότε θα πρέπει και οι δυο τους να είναι ξεκούραστοι, ειδικά ο Βαγγέλης που είναι και μεγαλύτερος και έχει λιγότερες αντοχές. Για τη μεσημεριανή σιέστα (που ιδανικά κρατάει 20 λεπτά), πρέπει να έχουν έτοιμα καθαρά σεντόνια και το καφεδάκι τους για να το πιουν όταν ξυπνήσουν. Freddo cappuccino μέτριο με μπόλικη κανέλα για τον Αλέξη και ελληνικό βαρύ γλυκό για τον Βαγγέλη. Ένα μασαζάκι, επίσης, την ώρα που πίνουν τον καφέ τους είναι ό,τι πρέπει. 

Φυσικά, όσο πίνουν τον καφέ τους, εκείνες θα πρέπει να προετοιμάζουν το γεύμα των αγοριών τους. Στην Ιωάννα θα προτείναμε να φτιάξει στον Βαγγέλη μπεκρή μεζέ και τηγανητές πατάτες και για ορεκτικό, σαγανάκι. Άντε και ένα τσιπουράκι. Δεν πειράζει που το γεύμα είναι βαρύ, το θέμα είναι ότι ο Βαγγέλης θα μείνει ικανοποιημένος και θα πάει με κέφια στην ΕΡΤ. Άσε που όσο τρώει το σαγανάκι θα του έρχονται στο μυαλό καινούργιοι χαρακτηρισμοί για τον Αλέξη τύπου «το πιτσιρίκι, ο μπαγασάκος, το τσουτσέκι» κλπ. Στην Περιστέρα θα προτείναμε να φτιάξει στον Αλέξη κάτι ελαφρύ, πχ κρέας με σαλάτα. Και λίγο πριν φύγει, να του δώσει ένα κομμάτι μαύρη σοκολάτα, ώστε το μυαλό του να είναι σε εγρήγορση. 

Έπειτα, τα κορίτσια θα πρέπει να βοηθήσουν τους άντρες τους να ντυθούν κατάλληλα. Η Περιστέρα θα πρέπει να του προτείνει να τολμήσει κάτι πιο επαναστατικό όπως αυτό το κοστούμι του brand «Rebel Fadshion». Έτσι και θα αποδιοργανώσει τον συνομιλητή του  και θα ξανακερδίσει το νεανικό κοινό. Ενώ η Ιωάννα, ίσως χρειαστεί να τον συμβουλέψει να πετάξει επιτέλους τη γραβάτα που τόσο τον καταπιέζει, να φορέσει πουκαμισάκι και να ανοίξει τα τρία πρώτα κουμπιά. 

Τέλος, οφείλουν να τους δώσουν μερικές συμβουλές για το attitude τους on camera. Η Περιστέρα πρέπει επειγόντως να συμβουλέψει τον Αλέξη να ξαναβρεί τη χαμένη του φυσικότητα στον τρόπο ομιλίας του. Και να του πει ότι δεν γίνεται να είναι 41 χρονών αγόρι και να μιλάει με αοριστολογίες σαν τους υπόλοιπους. Η δε Ιωάννα πρέπει να βάλει λίγο φρένο στον άντρα της που είναι στο τσακ να ξεφύγει από τα όρια του δημόσιου λόγου.  

Δες ΕΔΩ τι γίνεται όταν βαριέσαι το debate Τσίπρα - Μειμαράκη.