Lana Del Rey: Διέρρευσε όλο το νέο της άλμπουμ Honeymoon στο διαδίκτυο!

...και σίγουρα θα είναι αυτό με το οποίο θα ερωτευόμαστε όλο το χειμώνα!
Lana Del Rey: Διέρρευσε όλο το νέο της άλμπουμ Honeymoon στο διαδίκτυο!



Το νέο άλμπουμ της Lana Del Rey με τίτλο Honeymoon, το τέταρτο στη σειρά για την αγαπημένη καλλιτέχνιδα, διέρρευσε μια εβδομάδα σχεδόν νωρίτερα από την προκαθορισμένη ημερομηνία κυκλοφορίας του. Το ένα μετά το άλλο τα κομμάτια άρχισαν να εμφανίζονται στο Youtube την Κυριακή, αλλά γρήγορα αφαιρέθηκαν λόγω παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων.

Η διαρροή συνέβη μετά από ένα αποκλειστικό πάρτι παρουσίασης των κομματιών το Σάββατο το απόγευμα σε όλα τα αμερικανικά καταστήματα της αλυσίδας ρούχων Urban Outfitters. Μάλιστα, το brand είχε ανακοινώσει το πάρτι τους στο Twitter:

Want to hear @LanaDelRey's new album Honeymoon this Saturday? The exclusive listening party starts at 3PM in ALL UO stores on 9/12! #LANAxUO

— Urban Outfitters (@UrbanOutfitters) September 9, 2015

To Honeymoon, είναι η τέταρτη ολοκληρωμένη δουλειά της, μετά το περυσινό Ultraviolence, και ήταν καθορισμένο να κυκλοφορήσει την Παρασκευή στις 18 Σεπτεμβρίου. Ενώ, την προηγούμενη εβδομάδα η Lana αποκάλυψε ένα νέο κομμάτι από το άλμπουμ με τίτλο 'Music to Watch Boys to'.

Πάρε μια γεύση από το αισθησιακό στιλ του Honeymoon:

Η Del Rey έχει ήδη ανακοινώσει την tracklist των κομματιών. Στο άλμπουμ θα την δούμε σε ένα cover του τραγουδιού της Nina Simone 'Don't Let Me Be Misunderstood' που περιέχει ένα interlude με τίτλο 'Burnt Norton' από το διάσημο ποίημα του ποιητή TS Eliot. 

Δες εδώ και το νέο κομμάτι High by the sea, με το έτοιμο clip που παρουσίασε την προηγούμενη εβδομάδα: