Facebook : Έρχεται το dislike button όπως ανακοίνωσε ο Mark Zuckerberg

Ποντάρουμε πως θα κλείσουν πολλά σπίτια και θα χαλάσουν φιλίες…
Facebook : Έρχεται το dislike button όπως ανακοίνωσε ο Mark Zuckerberg



Ο καλός σας σάς κάνει like στα τραγούδια που ανεβάζετε στο facebook; Οι φίλοι σας επίσης; Αυτό ίσως αλλάξει άμεσα και μάλιστα δραστικά: Έρχεται το dislike button!

Αυτό ανακοίνωσε ο ιδρυτής του facebook, Mark Zuckerberg, στο Q&A της εταιρείας ξεκαθαρίζοντας πως είναι στις σκέψεις του να ενσωματωθεί άμεσα το κουμπί dislike: «Νομίζω πως ο κόσμος ζητάει το dislike button εδώ και πολύ καιρό. Νομίζω πως σύντομα η επιθυμία του θα γίνει πραγματικότητα. Αυτό που θέλουν οι χρήστες είναι να δείχνουν εμπάθεια. Δεν είναι κάθε στιγμή καλή».

Το facebook απέφευγε είναι η αλήθεια αρκετά χρόνια να ενσωματώσει το κουμπί καθώς ο Zuckerberg θεωρούσε πως μια τέτοια προσθήκη ουσιαστικά δεν θα προσέφερε το κάτι παραπάνω ενώ θα προκαλούσε διάφορους τσακωμούς και αντιπάθειες μεταξύ των χρηστών.

Το… μεγάλο ενδιαφέρον τώρα παρουσιάζεται στην χρήση του κουμπιού «Dislike» ή σε απλά ελληνικά… «Δεν μου αρέσει». Για παράδειγμα, σκεφτείτε να ποστάρετε ένα status ή ένα τραγούδι και ο σύντροφός σας πατήσει το κουμπάκι. Λίγο σκληρό;

Ακόμη δεν έχει ξεκαθαριστεί το χρονικό διάστημα που θα εμφανιστεί το κουμπάκι, ωστόσο ήδη η αναγγελία του Zuckerberg έχει ήδη προκαλέσει έναν μικρό χαμό στα social media.

Βρε Mark μήπως να το ξανασκεφτείς;

Δες ΕΔΩ τους πλουσιότερους ανθρώπους κάτω των 35 στον κόσμο! Φυσικά είναι και ο Zuckerberg μέσα σε αυτούς...