Η Ελένη παντρεύτηκε: Όλες οι λεπτομέρειες του γάμου της χρονιάς σύμφωνα με το Epsilon!

Το ταξίδι αστραπή, οι αποδείξεις και οι νύξεις του Φουρθιώτη!
Η Ελένη παντρεύτηκε: Όλες οι λεπτομέρειες του γάμου της χρονιάς σύμφωνα με το Epsilon!



Τι γίνεται με το σήριαλ του κρυφού γάμου της Ελένης Μενεγάκη και του Μάκη ΠαντζόπουλουΠαντρεύτηκαν; Αν ναι, πότε; Σε ποιο μέρος; Ποιοι ήταν καλεσμένοι; Οι κουμπάροι;

Τελικά ο γάμος της χρονιάς είναι γεγονός! Όλες μας οι απορίες λύνονται επιτέλους στην πρεμιέρα της εκπομπής «Αποκαλυπτικά» με τον Μένιο Φουρθιώτη από το κανάλι Epsilon.

Όσο κι αν το κοινό είχες ανάμεικτες αντιδράσεις για τη μεγάλη αποκλειστικότητα του καναλιού, η εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη σε βιντεάκι να δίνεις τις ευχές της στην ομάδα της εκπομπής μας προσγείωσε στην πραγματικότητα. Τελικά όντως κάτι φαίνεται ότι συμβαίνει εδώ.

Μέχρι στιγμής τα δεδομένα που γνωρίζαμε ήταν ότι η Ελένη και ο Μάκης έχουν βαφτίσει την 5 μηνών κορούλα τους στην Άνδρο στις 27 Αυγούστου με νονούς τα τρία άλλα αδελφάκια της, Άγγελος, Λάουρα και Βαλέρια, καθώς κι ότι το ζευγάρι έχει υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Ε που -μας έβγαλε την ψυχή μέχρι να βγάλει στον αέρα ο Μένιος- είχε επιμεληθεί η δημοσιογράφος Μίνα Τζανετάτου επιβεβαίωσε το γεγονός ότι η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος παντρεύτηκαν στην Άνδρο.

Στο διάρκειας περίπου 10 λεπτών βιντεάκι βλέπουμε τον πάτερ Ευδόκιμο να δηλώνει τηλεφωνικά ότι είχε εντολή να μην αποκαλύψει τίποτα. Είναι εκείνος που τέλεσε τόσο τη βάφτιση της κόρης όσο και το γάμο του ζευγαριού. Το μυστήριο τελέστηκε στην Άνδρο, στο αγαπημένο μοναστήρι της, Μονή Παναχράντου το διάστημα μεταξύ 24 με 28 Μαρτίου, ενώ η Ελένη γέννησε στις 29 του ίδιου μήνα.

Την είδηση αποκάλυψε η συνεργάτης του "Αποκλειστικά" και μέρος του πάνελ, Μάρτζι Λαζάρου, που έτυχε τις ημέρες εκείνες να βρισκεται στο νησί (Άνδρο από το οποίο κατάγεται κι εκείνη). Άκουσε την είδηση, έψαξε σε βάθος κι εν τέλει ανακάλυψε ότι την μέρα εκείνη που η Ελένη έκλεισε την εκπομπή της άρον άρον και μετά δεν επέστρεψε, δεν ήταν για να πάει να γεννήσει όπως πίστευαν όλοι οι δημοσιογράφοι τότε, αλλά για να κάνει το ταξίδι αστραπή για την τέλεση του μυστηρίου.

Ο γάμος έγινε σε κλειστό οικογενειακό περιβάλλον αφενός λόγω της προχωρημένης εγκυμοσύνης της, κι αφενός για να μην αποκαλυφθεί προς τα έξω. Το ευτυχές γεγονός αποδεικνύεται από την ετικετούλα που φορούσε το μωρό στο μαιευτήριο, αλλά και το ότι φορούσε τη βέρα και το μονόπετρο της κατά την έξοδο από αυτό.

Έτσι, στην επίσημη φωτογράφιση της Ελένης για τις ανάγκες της εκπομπής της, μπορείς να την δεις να φοράει την περίφημη βέρα στο δεξί. Ο Μένιος Φουρθιώτης τονίσε ότι το γεγονός είναι αδιαμφισβήτητο, και για του λόγου το αληθές πληροφορεί το κοινό ότι η εκπομπή έχει στη διάθεση της φωτογραφίες από χαρτιά κι επίσημα έγγραφα που το αποδεικνύουν

Τώρα μένει να δούμε στην πρεμιέρα της Ελένης τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου, τι θα σχολιάσει η ίδια, καθώς και πως θα απαντήσει στην νύξη του Φουρθιώτη για μια μελλοντική συνεργασία!