Υψηλά νούμερα για το "Ταμάμ" του Ant1

Μεγάλη επιτυχία σημειώνει η οικογενειακή κομεντί
Υψηλά νούμερα για το "Ταμάμ" του Ant1



Το τηλεοπτικό τοπίο αλλάζει σιγά σιγά . Οι ελληνικές σειρές  κερδίζουν έδαφος στην «μάχη» της τηλεθέασης. Οι τηλεθεατές στηρίζουν τις ελληνικές παραγωγές που τους προτρέπουν να ξεφύγουν από τα προβλήματά τους.

Η σειρά του ANT1  «Ταμάμ» έχει κερδίσει το κοινό και αυτό φαίνεται στα υψηλά ποσοστά που σημειώνει κάθε εβδομάδα. Η οικογενειακή κομεντί , που πραγματεύεται τον κεραυνοβόλο έρωτα ενός Τούρκου κουρέα με μια Ελληνίδα ψυχοθεραπεύτρια , χθες σημείωσε στο γενικό σύνολο μέσο όρο 22,7% και στην κατηγορία των νεανικών ηλικιών 20,5% , φθάνοντας 24,6%.

Η σειρά των Ρίσβα-Σακαλή σε σκηνοθεσία Πιέρρου Ανδρακάκου και πρωταγωνιστές τη Μαρία Λεκάκη, τον Μανώλη Μαυροματάκη, τη  Λίλα Μπακλέση, τον Γιάννη  Χατζηγεωργίου, τη Τζωρτζίνα Λιώση, τον Αλέξανδρος Καραδήμα και τον Νίκο  Μαγδαληνό διακωμωδεί τη διαφορετική καθημερινότητα αυτού του έρωτα και θίγει με εύστοχο τρόπο τις έννοιες του σεβασμού, της διαφορετικότητας, της πολυπολιτισμικότητας. Οι αστείες σκηνές προσφέρουν άφθονο γέλιο, γεγονός που ο κόσμος το εκτιμά.