Περιστέρα Μπαζιάνα: H πρώτη μέρα της Πρώτης Κυρίας στο Πανεπιστήμιο

Η σύντροφος του Πρωθυπουργού δίδαξε το πρώτο της μάθημα στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας.
Περιστέρα Μπαζιάνα: H πρώτη μέρα της Πρώτης Κυρίας στο Πανεπιστήμιο



Η Μπέτυ Μπαζιάνα ντυμένη απλά και με χαμηλό προφίλ έφτασε χθες στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας για να διδάξει το μάθημα "Δίκτυα Ι". Η σύντροφος του Πρωθυπουργού, έφτασε νωρίς το πρωί αεροπορικώς, με διακριτική αστυνομική παρουσία.

Πριν μπει για μάθημα είχε μια σύντομη συνάντηση με τους συναδέλφους της, καθηγητές του Πανεπιστημίου, από τους οποίους ζήτησε να την αντιμετωπίζουν όπως ακριβώς και τους υπόλοιπους διδάσκοντες. Μπαίνοντας δε για μάθημα, συστήθηκε, λέγοντας "Γεια σας είμαι η κυρία Μπαζιάνα και θα κάνουμε μαζί το μάθημα "Δίκτυα Ι".

Η σύντροφος του Αλέξη Τσίπρα, εμφανίστηκε απλά ντυμένη, φορώντας ένα μπλε παντελόνι, με λευκό t-shirt και σακάκι στο χρώμα της άμμου. Μαζί της είχε το χαρτοφύλακά της με το laptop και τις σημειώσεις του μαθήματος. Οι φοιτητές την βρήκαν χαμηλών τόνων αλλά κάπως αγχωμένη. Παρότι ήταν προγραμματισμένο να διδάξει από τις 2 το μεσημέρι έως τις 8 το βράδυ, τελικά πραγματοποιήθηκε μόνο το μάθημα των 6-8, αφού τα εργαστήρια δεν ήταν ακόμη έτοιμα.

Η Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Δ. Μακεδονίας νωρίτερα, είχε εκδόσει ανακοίνωση μέσω της οποίας ζήτησε να μη φωτογραφίζουν ή βιντεοσκοπούν σε χώρους του ιδρύματος, ώστε να μη διαταράσσεται η εύρυθμη λειτουργία του. Κάτι που τηρήθηκε, μερικώς.

Δες εδώ τη φωτογραφία του πρωθυπουργικού ζεύγους με τους Οbama.