Eπανάσταση στο Twitter : Η φωτογράφιση με sexy πρόσφυγες που προκάλεσε αντιδράσεις!

Ένα concept αν μη τι άλλο που είναι προκλητικό...
Eπανάσταση στο Twitter : Η φωτογράφιση με sexy πρόσφυγες που προκάλεσε αντιδράσεις!



Η Ευρώπη έχει υποδεχτεί εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες από τον πόλεμο της Συρίας και οι κάτοικοί της τους έχουν υποδεχτεί με κάθε διάθεση για βοήθεια. Αυτό δεν συμβαίνει όμως και στην Ουγγαρία, όπου για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες εβδομάδες μπαίνει στο στόχαστρο για την αντιμετώπιση στο θέμα του προσφυγικού.

Πριν λίγες μέρες μια οπερατέρ είχε βάλει τρικλοποδιά σε έναν Σύρο πρόσφυγα που έτρεχε με τον γιο του στην αγκαλιά. Αυτή την φορά ένας Ούγγρος φωτογράφος είχε την ιδέα να φωτογραφίσει ημίγυμνα μοντέλα σαν πρόσφυγες με το στήθος έξω, συρματοπλέγματα στο κεφάλι και… selfie! Όνομα του concept; Der Migrant!

Η ιδέα ανήκει στον κύριο Norbert Baksa, με τον ίδιο να αμύνεται της επιλογής του σχολιάζοντας πως ήθελε να δείξει την ομορφιά της γυναίκας παρά τις δύσκολες καταστάσεις που αντιμετωπίζουν.

Συγγνώμη ζήτησε και το μοντέλο Monika Jablonczky, το οποίο μπήκε στο στόχαστρο φεμινιστικών οργανώσεων με την δημοσίευση των φωτογραφιών: «Η φωτογράφιση δεν είχε στόχο να δείξει την glamorous πλευρά μις τέτοιας άσχημης κατάστασης. Ήταν να τραβήξουμε την προσοχή στο πρόβλημα και να κάνουμε τους ανθρώπους να το σκεφτούν».

Το twitter δεν είδε ούτε και εκείνο με καλό μάτι το όλο concept ΜΕ τους χρήστες να σχολιάζουν χαρακτηριστικά: «Θυμάστε το Zoolander; Δεν είναι παρωδία εδώ, είναι αρρωστημένο!», «Είναι πραγματικά σιχαμένο αυτό το concept», «Τέτοια γεγονότα δείχνουν πόσο άσχημα πηγαίνει ο κόσμος»!

Για όσους δεν το γνωρίζουν η Ουγγαρία έχει δημιουργήσει έναν τεράστιο φράχτη στα σύνορά της με την Σερβία για να μην περάσουν μετανάστες…

Δες ΕΔΩ 7 μύθους γύρω από τους celebrity που δεν ξέρεις