Τα νέα κουμπιά του Facebook: Εσύ τι emoticon θέλεις;

Οι συντάκτες του followme βάζουν ιδέες στον Mark Zuckerberg...
Τα νέα κουμπιά του Facebook: Εσύ τι emoticon θέλεις;



Είναι γεγονός. Σε λίγο καιρό θα λες ότι το «like» είναι πασέ. Γιατί ο Mark Zuckerberg έχει κέφια και αποφάσισε να προσφέρει νέα κουμπιά στους φίλους του στο Facebook. Όπως ανακοίνωσε, οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε έξι ακόμα emoticon για να εκφράσουν τα συναισθήματά τους. Έτσι, σύντομα θα μπορούμε όλοι να πατήσουμε τα κουμπιά που υποδηλώνουν «αγάπη», «γέλιο», «χαμόγελο», «σοκ», «κλάμα» και «θυμό». 

Προς το παρόν, τα νέα emoticon δοκιμάζουν οι Ισπανοί και οι Ιρλανδοί και στην πορεία θα έρθουν και στις υπόλοιπες χώρες. 

Αυτό το σημαντικό γεγονός, βέβαια, δεν μπορούσαμε να το προσπεράσουμε εδώ στο FollowMe. Από τη στιγμή που διαβάσαμε την είδηση αρχίσαμε να ονειρευόμαστε τα κουμπιά που θα θέλαμε να υπάρχουν σαν επιλογές. 

Μπήκαμε, λοιπόν, στο μυαλό του Zuckerberg και σχεδιάσαμε τα παρακάτω emoticon. 

Κουμπί «Φραπέ»

Κατερίνα Ιωακείμ: Σε μια μέρα πανικού, κάπου ανάμεσα στα τηλέφωνα που χτυπάνε διαρκώς και τις εντάσεις που σε κάνουν να παίρνεις βαθιές ανάσες για να μην εκραγείς, τι περνάει από το μυαλό σου; Η φίλη! Τι καλά που θα ήταν να πίνατε ένα καφεδάκι στον ήλιο, ε; Κι αμέσως μετά... χτυπάει πάλι το τηλέφωνο και... πού να προλάβεις να στείλεις μήνυμα να κανονίσεις. Και το αφήνεις για μια άλλη φορά η οποία φυσικά δεν έρχεται ποτέ. Ένα κουμπάκι με το φραπεδάκι θα μας έλυνε τα χέρια! Με μία κίνηση στέλνεις το μήνυμα και... όχι άλλη αναβολή στον καφέ με την κολλητή! 

Κουμπί «ΧΧΧ»

Θανάσης Αναγνωστόπουλος: Στην εποχή του διαδικτύου που όλα γίνονται με τρελούς ρυθμούς, όπως άλλωστε και τα ζευγαρώματα, τα τρία «Χ» είναι ό,τι λείπει από το facebook.   

Κουμπί «Άσπα Τσίνα»

Νάνσυ Φαφούτη: Όταν ο facebook friend σου γράφει ένα ολόκληρο κατεβατό για να θάψει τη νέα ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη εσύ δεν έχεις παρά να του πεις «δεν καταλαβαίνω την έκρηξή σου». 

Κουμπί «Τι φάση;»

Γιάννα Κορρέ: Είναι το νέο «WTF» και υποδηλώνει έκπληξη και απορία. Κολλάει παντού.

Κουμπί «How You Doing?»

Δανάη Γεωργαντά: Αν και δεν είμαι ελεύθερη θα μου άρεσε πάρα πολύ η πιο γνωστή ατάκα του Τζόι από τα Φιλαράκια «How YOU doing?». Σκέψου να σε έχει κάνει add ένα ωραίο παιδί και να πατήσεις ένα απλό «How YOU doing». Αν καταλάβει από που είναι η ατάκα σημαίνει ότι έχει χιούμορ και είναι keeper!

Κουμπί «Έξαλλες»

Βάλια Ζαμπάρα: Tι άλλο; Θέλω ο Μark να βγάλει asap, τη λέξη «Έξαλλες».

Κουμπί «Αχ μωρέ, είσαι λίγο μ@@@κας»

Έλενα Χριστοδούλου: Εγώ θα ήθελα την ατάκα που είπε η Χριστίνα (Μαρίνα Καλογήρου) στον Δημήτρη (Χριστόφορο Παπακαλιάτη) στην ταινία «Αν»: «Αχ μωρέ, είσαι λίγο μ@@@κας» για να αποφεύγεις με τσσαχπινιά και μπρίο τα ενοχλητικά και χωρίς νόημα inbox από άσχετους τύπους...

Κουμπί «Ελληνίδα μάνα»

Δημήτρης Δρίζος: Και τι είναι το Facebook χωρίς την ελληνίδα μάνα; Ένα απλό social media. Φανταστείτε selfie με κοντομάνικο και τα μπράτσα έξω και... τσακ να το κουμπάκι που κάνει την ελληνίδα μάνα μύθο. Όχι Mark. Δεν είσαι τόσο ισχυρός. Η ελληνίδα μάνα είναι πιο δυνατή...

Δες ΕΔΩ τα pet των συντακτών του FollowMe.