Η Κατερίνα Καινούργιου θα αποχωρήσει από το Όλα παίζουν;

Για ποιο λόγο έφυγε η παρουσιάστρια χθες από την εκπομπή.
Η Κατερίνα Καινούργιου θα αποχωρήσει από το Όλα παίζουν;



Το κλίμα στο “Όλα παίζουν” ολοένα γίνεται πιο βαρύ. Χθες η Κατερίνα Καινούργιου αποχώρησε κατά τη διάρκεια του προγράμματος, καθώς όπως δήλωσε δεν αισθανόταν καλά. Ωστόσο ο λόγος αδιαθεσίας φαίνεται να πηγάζει από τις κακές σχέσεις που έχει η ίδια με την υπεύθυνη της εκπομπής Ιζαμπέλα Σασλόγλου.

Λίγο πριν την έναρξη του “Όλα παίζουν” υπήρξε έντονη αντιπαράθεση της παρουσιάστριας με την υπεύθυνη της παραγωγής , καθώς η τελευταία ανακοίνωσε στην Κατερίνα Καινούργιου ότι δεν θα εμφανίζεται τα πρώτα είκοσι λεπτά του προγράμματος μαζί με τους υπόλοιπους συντελεστές. Ο χρόνος αυτός θα δοθεί στην Μπέττυ Μαγγίρα καθώς θεωρεί η Ιζαμπέλα Σασλόγλου ότι έχει να πει περισσότερα από την αυτή.

Το συμβάν εξελίχθηκε μπροστά σε όλη την ομάδα με αποκορύφωμα να κατηγορηθεί η Κατερίνα Καινούργιου ότι εκείνη φταίει για την απότομη πτώση των νούμερων της εκπομπής. Η παρουσιάστρια ξέσπασε σε κλάματα και με τη δικαιολογία ότι δεν είναι καλά αποχώρησε από την εκπομπή.

Το www.followme.gr ήρθε σε επικοινωνία με τους συντελεστές της εκπομπής αλλά ουδείς θέλησε να κάνει κάποιο σχόλια για το θέμα αυτό. Η Κατερίνα Καινούργιου δεν επιθυμεί να πει τίποτα για τα όσα ακούγονται γύρω από το όνομα της. Σήμερα άραγε θα εμφανιστεί στην εκπομπή η παρουσιάστρια ή θα εξακολουθεί να μην αισθάνεται καλά; Θα αποχωρήσει ή θα παραμείνει στη θέση της; 

Παρακολουθείστε τι είπε η ομάδα του Πρωινού για το συγκεκριμένο θέμα: