To Downtown είναι στα περίπτερα (και θα θέλεις σίγουρα να το διαβάσεις)!

Όλα τα θέματα που θα συζητηθούν!
To Downtown είναι στα περίπτερα (και θα θέλεις σίγουρα να το διαβάσεις)!



Το εορταστικό τελευταίο τεύχος του 2015 κυκλοφορεί από αύριο στα περίπτερα, σούπερ σέξι, λαμπερό και μυστηριώδες, θα σε κάνει να γελάσεις, να προβληματιστείς, να βγεις βόλτες στα μαγαζιά, να οργανώσεις ταξίδια, να διαβάσεις υπέροχα βιβλία, να κλείσεις τραπέζι στα καλύτερα μαγαζιά της πόλης για το πρώτο brunch της νέας χρονιάς και να αναρωτηθείς πόσο hot μπορεί να είναι τελικά το μούσι σε έναν άντρα.   
 
Εξώφυλλο του τεύχους, η πιο σέξι μαμά της showbiz, Κατερίνα Παπουτσάκη, σε μια φωτογράφιση, αλλά και με μια συνέντευξη που θα συζητηθούν.
 
Διάβασε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα: 
 
"Αν κάνω δεύτερο παιδί, θα το κάνω για να έχει ένα αδερφάκι ο Μάξιμος. Έχω κι εγώ έναν αδερφό, όπως και ο Παναγιώτης, τον οποίο τον διεκδίκησα μετά μανίας από τους γονείς μου και τελικά τα κατάφερα. Τον αγαπώ πολύ, είμαστε πολύ δεμένοι, στηρίζει πάντα ο ένας τον άλλο και δεν θέλω το μωρό μου να στερηθεί αυτή τη συντροφιά στη ζωή του. Λένε ότι η ιστορία ενός καλού σεναρίου συνοψίζεται σε 25 λέξεις.
 
Αν η ζωή σου γινόταν ταινία, ποιες είναι οι 25 λέξεις που θα την περιέγραφαν;
Το πολιτικοποιημένο περιβάλλον στο οποίο μεγάλωσα. Η δήλωση στα τρία χρόνια μου: «Και εγώ θα γίνω ηθοποιός». Η Σμυρνιά γιαγιά. Η γέννηση του αδερφού. Τα καλοκαίρια στη Σητεία με τη γιαγιά και τον παππού, οι θεατρικές παραστάσεις που έστηνα. Το διαζύγιο των γονιών μου. Η δραματική σχολή με παρότρυνση του Βασίλη Διαμαντόπουλου, δάσκαλού μου στο εργαστήρι. Το θέατρο, η τηλεόραση, ο κινηματογράφος, ο γάμος, η γέννηση του μωρού μου!
Αν η εικόνα της ωραίας, αδύνατης και γεμάτης ενέργειας γυναίκας «τσαλακωνόταν» θα σε ενοχλούσε;
 
Αν ήταν για ένα ρόλο, φυσικά όχι! Προφανώς και δεν με νοιάζει να τσαλακωθώ! Αντίθετα, το επιζητώ!».
Στο νέο τεύχος του DownTown που κυκλοφορεί θα διαβάσεις ακόμη το μανιφέστο του Τζίμη Πανούση (το οποίο συνοδεύεται από φωτογράφιση που δεν μπορείς να φανταστείς!), όλα όσα θέλεις να ξέρεις για τις 78 ημέρες ελευθερίας της Βίκυς Σταμάτη (ήξερες ότι φοράει ακόμα τη «στολή της φυλακής»;), νέα των celebrities, όλες τις αγαπημένες σου στήλες (τις Ατάκες, τις Απορίες που έγιναν Θεωρίες, τη Λουέλα και Κρουέλα), θα ενημερωθείς για τα τελευταία trend σε μόδα και ομορφιά, θα βρεις τον καλύτερο οδηγό πόλης που θα σε πάει σινεμά, θέατρο, για καλό φαγητό και ποιοτικό nightlife, αλλά θα δεις και τους πιο σέξι μουσάτους της πόλης"!  
 
 
DownΤown,
Το καλύτερο εβδομαδιαίο περιοδικό επέστρεψε.
Στο DownTown που κυκλοφορεί Πέμπτη 31/12