Το Celebrity Game Night επιστρέφει με guest τον Μάρκο Σεφερλή

Η Σμαράγδα Καρύδη επιστρέφει σε νέα μέρα και ώρα.
Το Celebrity Game Night επιστρέφει με guest τον Μάρκο Σεφερλή



Φέτος, η Σμαράγδα Καρύδη και το "Celebrity Game Night" επιστρέφουν σε νέα μέρα και ώρα μετάδοσης, και από Πέμπτη θα παίζει πλέον τα βράδια του Σαββάτου. Αυτή τη σεζόν τα πράγματα δεν θα είναι καθόλου εύκολα για την ηθοποιό-παρουσιάστρια, που καλείται να αντιμετωπίσει έναν πολύ σκληρό τηλεοπτικό αντίπαλο. Τον Σπύρο Παπαδόπουλο και το πολύ επιτυχημένο "Στην υγειά μας ρε παιδιά".

Στην πρώτη εκπομπή που θα παρακολουθήσουμε το Σάββατο 1η Νοεμβρίου στις 9, η Σμαράγδα υποδέχεται στην εκπομπή της για παιχνίδι μέχρι τελικής πτώσεως τους: Μάρκο Σεφερλή, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Θοδωρή Αθερίδη, Λευτέρη Ελευθερίου, Λάμπρο Φισφή και την Demy.

Το Μεγάλο κανάλι προμοτάρει μεθοδικά τον Μάρκο, ο οποίος και την περασμένη Δευτέρα βρέθηκε καλεσμένος σε εκπομπή του σταθμού, και μάλιστα στην "Ανατροπή" του Γιάννη Πρετεντέρη, ενώ στο τέλος του καλοκαιριού είχε μιλήσει και στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή. Λέτε να τον δούμε και στο πλευρό της Μαρίας Σαράφογλου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων;

Τέλος, ασφαλή συμπεράσματα για τα ποσοστά τηλεθέασης θα προκύψουν μετά τις 15 Νοεμβρίου όταν θα μπει στο παιχνίδι και η Ναταλία Γερμανού με τη νέα της εκπομπή στο Ε, "Μη χανόμαστε".