Ο καλλιτεχνικός κόσμος θρηνεί: Πέθανε η Νατάσα Μανίσαλη

Δεν τα κατάφερε στη μάχη της με τον καρκίνο.
Ο καλλιτεχνικός κόσμος θρηνεί: Πέθανε η Νατάσα Μανίσαλη



Τα ξημερώματα άφησε την τελευταία της πνοή στα 55 της χρόνια η ηθοποιός Νατάσα Μανίσαλη. Η αγαπημένη πρωταγωνίστρια της θρυλικής σειράς "Εμείς κι Εμείς" έπασχε περίπου πέντε χρόνια από καρκίνο. 

 H "Nατάσα Σαριτζόγλου" με την πληθωρική παρουσία και το γέλιο της επαιξε σε πολλές παραστάσεις στο θέατρο, τελειώνοντας τις σπουδές της στο Εθνικό. Στην τηλεόραση οι πιο χαρακτηριστικοί της ρόλοι ήτα αυτοί στο "Eμείς κι Εμείς" και στους "Μικρομεσαίους". 

Από τη επάρατο νόσο είχε χάσει τη ζωή του ο πατέρας της όπως επίσης και η αδερφή της μητέρας, κάτι που την έκανε να φοβάται πολύ μήπως έρθει κι εκείνη αντιμέτωπη με την αρρώστια. Για τον θάνατο του μπαμπά της είχε δηλώσει στο περιοδικό People: "Κλείσαμε δύο χρόνια από τότε που τον χάσαμε, χτυπημένο από την επάρατο. Είναι αυτό που πιστεύω πως δεν θα ξεπεράσω ποτέ στη ζωή μου! Όταν έχασα τον μπαμπά μου, σκέφτηκα “κι εγώ τώρα τι θα κάνω στη ζωή μου”; Παρέλυσα... Μέσα στο δωμάτιο που νοσηλευόταν γελούσα, έξω από εκεί έκλαιγα ...ήμουν σαν ένα φως που μετακινιόταν γύρω από το σώμα του. Το χειμώνα είχα κι εγώ μια περιπέτεια με έναν πολύποδα στο έντερο. Ευτυχώς χειρουργήθηκα έγκαιρα και όλα πήγαν καλά, αλλά, αν το άφηνα, θα εξελισσόταν σε κάτι χειρότερο. Οι γιατροί λένε ότι το δεύτερο μυαλό μας είναι το έντερο. Μια απλή εξέταση δεν είναι τίποτα, αν πρόκειται για την υγεία μας».