Σκοτώθηκε ο Παντελής Παντελίδης!

Στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης σήμερα το πρωί. Ήταν 33 ετών.
Σκοτώθηκε ο Παντελής Παντελίδης!



Ο Παντελίδης Πανταλίδης σκοτώθηκε σήμερα το πρωί σε τροχαίο δυστύχημα προκαλώντας σοκ στον καλλιτεχνικό κόσμο. Πώς έγιναν όλα: 

Ένα σπαραλιασμένο αυτοκίνητο στις μπάρες της Λεωφόρου Βουλιαγμένης  στο ύψος του Ελληνικού (Θράκης και Βουλιαγμένης), κίνησε την περιέργεια των διερχόμενων οδηγών και απορρία όλων ήταν πώς μπορεί να ανέβηκε πάνω στις μπάρες, να χτύπησε στο δέντρο και να διαλύθηκε σχεδόν. Ευχή όλων, οι επιβάτες να ήταν καλά. Δυστυχώς, μόλις έφτασε το ΕΚΑΒ οι διασώστες διαπίστωσαν πως ο οδηγός του Mercedes ήταν νεκρός και δύο κορίτσια που επέβαιναν μαζί του στο αυτοκίνητο τραυματισμένα, το ένα εκ των δύο πιο σοβαρά (είχε υποστεί μερικό ακρωτηριασμό). 

Αρχικά υπήρχε μια σύγχυση ως προς την ταυτότητα του οδηγού καθώς το αυτοκίνητο αναγνωρίστηκε ότι ήταν αυτό που οδηγούσε ο τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης (το αυτοκίνητο αυτό δεν ήταν το δικό του) αλλά επειδή δεν είχε χαρτιά επάνω του δεν μπορούσε να δοθεί το όνομά του στη δημοσιότητα. Αναγνωρίστηκε στο νοσοκομείο και η τραγική είδηση έφτασε στα δημοσιογραφικά γραφεία, σοκάροντας τον καλλιτεχνικό κόσμο αλλά και τους χιλιάδες ανθρώπους που τον αγάπησαν μέσα από τα τραγούδια του. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το δυστύχημα έγινε στις 08.20 το πρωί όταν το Ι.Χ ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε με μεγάλη ταχύτητα σε δέντρο. Ο γνωστός τραγουδιστής διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Ασκληπιείο Βούλας (εν ζωή, είχε καρδιακό παλμό), όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ οι δύο γυναίκες νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση. Στο νοσοκομείο μετέβη επιχειρηματίας γνωστού νυχτερινού κέντρου, ο οποίος και αναγνώρισε τη σορό του άτυχου τραγουδιστή.

Από το Πολεμικό Ναυτικό στο τραγούδι

Ο Παντελής Παντελίδης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Ιωνία Αττικής. Εργαζόταν ως υπαξιωματικός του πολεμικού ναυτικού αλλά αποφάσισε να παραιτηθεί για να ακολουθήσει το όνειρό του και να γίνει τραγουδιστής. Δεν είχε σχετικές σπουδές και έμαθε μόνος του να παίζει μουσικά όργανα. Για τέσσερα χρόνια τραγουδούσε σε μικρά μαγαζιά και ανέβαζε τα βιντεάκια του στο youtube προκαλώντας μεγάλο ντόρο. Πολύ γρήγορη απέκτησε το δικό του, μεγάλο, κοινό. 

Η πρώτη του δισκογραφική δουλειά ήταν ο δίσκος με τίτλο «Αλκοολικές οι νύχτες» κυκλοφόρησε το 2012 και έγινε διπλά πλατινένιος. Μεγάλη επιτυχία του είναι το τραγούδι «Δεν ταιριάζετε σου λέω», ενώ στο δίσκο περιλαμβάνονται ακόμη τα τραγούδια «Συνοδεύομαι», «Πάμε στοίχημα θα ξαναρθείς», «Παραμυθιάζομαι», «Λιώμα σε γκρεμό», τα οποία γνώρισαν επιτυχία στο ραδιόφωνο. Ο ίδιος είχε δηλώσει ότι τα τραγούδια του τα γράφει εμπνεόμενος από προσωπικά βιώματα ή από ιστορίες κοντινών του προσώπων. Είχε μεγάλη αδυναμία στην μητέρα του για την οποία έχει γράψει και ένα τραγούδι με το όνομά της «Αθηνά». Εμφανιζόταν πάντα με τον κιθαρίστα Στέλιο Μπινιάρη και στο τουμπερλέκι με τον φίλο του Δημήτρη Χορίνο.

Αύριο είχε προγραμματιστεί η επίσημη πρεμιέρα του στο "Teatro" με τη Δέσποινα Βανδή και τον Κώστα Μαρτάκη... Ο Μαρτάκης ήταν μάλιστα στον τηλεοπτικό αέρα όταν έγινε η σύνδεση με τον αστυνομικό συντάκτη για την τραγική είδηση. Σοκαρισμένος, έφυγε από το στούντιο: 

Δες εδώ την τελευταία συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Down Town.