Join Us: Όλα όσα θα δούμε στον ΣΚΑΪ αυτό το Σαββατοκύριακο

Σπίτι, κρύο και κουβέρτα! Τι καλύτερο από το να δεις... Join Us;
Join Us: Όλα όσα θα δούμε στον ΣΚΑΪ αυτό το Σαββατοκύριακο



Η παρέα του Join us είναι πιστή στο ραντεβού της στις 17:00 μμ στον ΣΚΑΪ και αυτό το Σαββατοκύριακο! Γιατί η ζωή είναι καλύτερη με φίλους!

Το Σάββατο, στον καναπέ της Νάνσυς Ζαμπέτογλου κάθεται η Πέγκυ Σταθακοπούλου, μια γυναίκα που δεν έχει αλλάξει καθόλου από την εποχή που τη βλέπαμε στα σήριαλ. Ο Νίκος Μαστοράκης δίνει στο Θανάση Αναγνωστόπουλο μία όχι και τόσο συνηθισμένη συνέντευξη, ενώ ή Νίκη Κάρτσωνα βοηθάει μια δικηγόρο να βρει το στυλ της. Η Μυρτώ Κάζη λύνει όλα τα προβλήματα που μπορεί να έχουμε με τα μαλλιά μας και η Life Coach, Νάνσυ Μαλλέρου, μας βοηθάει να ξεπεράσουμε την αναβλητικότητά μας. Ο Γιάννης Αποστολάκης μας μαγειρεύει πεντανόστιμο σολομό και η Εμμανουέλα Κόκκαλη μας κερνάει σαλάτα με σπανάκι! Για το τέλος, ο ταλαντούχος Πάνος Βλάχος κάνει μια βόλτα μαζί μας στη Βουκουρεστίου.

Την Κυριακή, τρώμε τορτίγιες με κοτόπουλο από τα χέρια του Γιάννη και η Shoprano –Χρυσιάννα Ανδριοπούλου μας δίνει ιδέες για boho πανωφόρια που αξίζει να έχουμε στη ντουλάπα μας. Η αγαπημένη Άννα Παναγιωτοπούλου θυμάται τη Μαντάμ Σουσού και μιλάει στη Νάνσυ για την οικογένεια και τη ζωή της, ενώ ο Μιχάλης Ρέππας αποκαλύπτει στο Θανάση γιατί δεν ξαναέγραψε για την τηλεόραση. Η Ιλιάδα Κλάγκου μας μαθαίνει να κάνουμε στο σπίτι μια αντιγηραντική λοσιόν, γυμναζόμαστε με δυνατή μουσική και latin ρυθμούς και συναντάμε τον Σωτήρη Καλυβάτση που μας εξηγεί γιατί η πίτσα είναι στρογγυλή και το κουτί τετράγωνο!

Join us, γιατί τα Σαββατοκύριακα θέλουν παρέα!