Mason Wells: Πώς επιβίωσε από τρεις τρομοκρατικές επιθέσεις!

Βρυξέλλες, Βοστόνη και Παρίσι.
Mason Wells: Πώς επιβίωσε από τρεις τρομοκρατικές επιθέσεις!



Οι Βρυξέλλες δέχτηκαν τρομοκρατική επίθεση εχτές το πρωί (22 Μαρτίου)με 34 νεκρούς και δεκάδες τραυματίες σε αεροδρόμιο και μετρό. Το Βέλγιο ανέβασε το επίπεδο συναγερμού στο ανώτατο επίπεδο μετά το ΄Β Παγκόσμιο πόλεμο. 

Ένας από τους 34 τραυματίες ήταν και ο Αμερικανός Μορμόνος Mason Wells. Το όνομά του αναφέρεται για τον εξής αξιοσημείωτο λόγο: Kατάφερε να επιβιώσει και από άλλες δυο τρομοκρατικές επιθέσεις. Της Βοστόνης και της Γαλλίας. 

Τη δεδομένη στιγμή πάντως ο Mason νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα στο νοσοκομείο. Έχει υποστεί ρήξη του αχίλλειου τένοντα, έχει αρκετά κατάγματα στο σώμα αλλά και εγκαύματα τρίτου βαθμού σε πρόσωπο και χέρια. 

Πώς συνδέεται ο 19χρονος Μορμόνος με τρεις τρομοκρατικές επιθέσεις;

Fact 1
Ο πατέρας του 19χρονου, δήλωσε στο δίκτυο ABC πως στο τρομοκρατικό χτύπημα στη Βοστόνη, πριν τρία χρόνια, ο γιος του και αυτός ήταν μόλις ένα τετράγωνο μακριά από το σημείο της έκρηξης στο μαραθώνιο και ένιωσαν για πρώτη φορά την τρομοκρατία. 

Fact 2
Ο Mason βρισκόταν στο Παρίσι την περίοδο που έγινε το χτύπημα στο θέατρο Μπατακλάν, πέρισι το Νοέμβριο, όπου  άντρες εισχώρησαν στον συναυλιακό χώρο με καλάσνικοφ. Μάλιστα ήταν από τους πρώτους που έσπευσαν να βοηθήσουν την κατάσταση. 

Ο ίδιος απορεί πως κατάφερε να μείνει ζωντανός από την πολύνεκρη έκρηξη στην αίθουσα αναχωρήσεων του αεροδρομίου Ζαβεντέμ.

Η Ευρώπη θρηνεί τη νέα εποχή.Δες εδώ ένα άρθρο που σχετίζεται με την τρομοκρατία στην Ευρώπη.