Δικαιούται η Μελέτη να σχολιάζει την Τσιμτσιλή;

Πώς ήταν η Ελεονώρα Μελέτη στα 17;
Δικαιούται η Μελέτη να σχολιάζει την Τσιμτσιλή;



Τις τελευταίες ημέρες είδε ξανά το φως της δημοσιότητας μια συνέντευξη που είχε δώσει η παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσιλή σε ηλικία μόλις 17 ετών. Αυτό που σχολιάστηκε περισσότερο, είναι το look της στη φωτογραφία που δεν θυμίζει σε τίποτα την σημερινή ομολογουμένως σικάτη εμφάνισή της. Η έφηβη τότε Σταματίνα εμφανίζεται ντυμένη σε ασπρόμαυρες αποχρώσεις, με τρύπα στη μύτη και σκούρα απόχρωση στα μαλλιά με χωρίστρα στη μέση.

Η φωτογραφία αυτή δεν έμεινε ασχολίαστη από την Ελεονώρα Μελέτη, που την ανέβασε στην προσωπική της σελίδα στο facebook και σχολίασε με τον γνωστό της αιχμηρό τρόπο: "κι όμως αυτό το κορίτσι έχει σχολιάσει τη δική μου εξωτερική εμφάνιση στον αέρα."

Η κίνηση αυτή της Ελεονώρας, μας εξήψε την περιέργεια να αναζητήσουμε πως ήταν εκείνη σε ηλικία 17 ετών και να καταλήξουμε στο αν δικαιούται να σχολιάζει την πιο hard εμφάνιση της Σταματίνας.

Σίγουρα οι παραπάνω φωτογραφίες δεν έχουν καμία σχέση με εκείνες της Σταματίνας Τσιμτσιλή αλλά ούτε και με την σημερινή εικόνα της Ελεονώρας Μελέτη, αφού βλέπουμε ένα κοριτσάκι με το φυσικό του χρώμα στα μαλλιά, αμακιγιάριστη και χωρίς υπερβολές στο ντύσιμό της.