Πέθανε ο Γιάννης Αγγελάκης!

Το συγκινητικό αντίο από τον Τρύφωνα Σαμαρά!
Πέθανε ο Γιάννης Αγγελάκης!



Δυστυχώς πριν λίγα λεπτά επιβεβαιώθηκε η είδηση για τον θάνατο του γνωστού make up artist και ηθοποιού Γιάννη Αγγελάκη. Βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του. Οι δικοί του άνθρωποι είχαν ανησυχήσει επειδή τις τελευταίες δύο ημέρες δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν μαζί του. Οι πληροφορίες λένε πως δεν αντιμετώπιζε κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας αλλά ο θάνατός του ωφείλεται σε έμφραγμα. 

Σοκαρισμένος από τον ξαφνικό χαμό του φίλου του ο Τρύφωνας Σαμαράς τον αποχαιρέτησε αναρτώντας στονπροσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία τους με λεζάντα: «Ένα μεγάλο ταλέντο φίλος μου έφυγε από τη ζωή σήμερα… Το έμαθα μόλις τώρα. Καλό ταξίδι αγαπημένε μου φίλε Γιάννη Αγγελάκη».

Ο Γιάννης Αγγελάκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Ήταν απόφοιτος τεχνικού λυκείου, στο αρχιτεκτονικό σχέδιο. Σπούδασε μακιγιάζ και κομμωτική. Συνεργάστησε με πρωτοκλασάτα ονόματα της ελληνικής show biz ενώ για 8 χρόνια υπήρξε make up artist της Aννας Βίσση. 

Το 1999 πρωταγωνίστησε στην ταινία του Πάνου Χ. Κούτρα “ Η επίθεση του γιγαντιαίου μουσακά” και προτάθηκε και για βραβείο 1ου ρόλου στο φεστιβάλ Θες/νίκης. Συμμετείχε στο σίριαλ του ΑΝΤ1 “Αδελφές ψυχές” με την Σοφία Αλιμπέρτη ενώ δοκίμασε και το ταλέντο στο τραγούδι τα τελευταία χρόνια.