Apollo 8: Ντοκουμέντο για εξωγήινους στο φεγγάρι 48 χρόνια μετά; Η creepy είδηση της ημέρας

Μια φωτογραφία από το διαστημικό σκάφος αποκαλύπτει πολλά!
Apollo 8: Ντοκουμέντο για εξωγήινους στο φεγγάρι 48 χρόνια μετά; Η creepy είδηση της ημέρας



Όταν ήμουν μικρή αποφάσισα ότι η καλύτερη ταινία που είδα, και έγινε αγαπημένη μου μέχρι σήμερα, ήταν το Apollo 13. Δεν ξέρω τι ακριβώς μπορεί να μου έκανε τόσο μεγάλη εντύπωση. Ίσως το ότι βγήκα (έστω για όσο διαρκεί η ταινία) έξω από το δικό μας κόσμο και προσγειώθηκα σε έναν άλλον που δεν ξέρουμε τίποτα για αυτόν.

Σήμερα, λοιπόν, διάβασα πως βρέθηκε στο αρχείο της NASA μια φωτογραφία από το διαστημόπλοιο Apollo 8, στην οποία φαίνεται ένα μυστηριώδες αντικείμενο στη σεληνιακή επιφάνεια.Το σχήμα αυτό φαίνεται τρισδιάστατο και από την πρώτη εμφάνιση της φωτογραφίας οι ειδικοί πίστεψαν ότι θα μπορούσε να είναι ένα UFO!

Το Apollo 8 απογειώθηκε από τη Φλόριντα το 1968 και έφτασε στο φεγγάρι την παραμονή  Χριστουγέννων της ίδιας χρονιάς. Η ασπρόμαυρη εικόνα, η οποία τραβήχτηκε από φωτογραφική μηχανή 70 χιλιοστών, είναι η μοναδική διασωθείσα  από εκείνη την αποστολή. Ήρθε στην επιφάνεια όταν μια ανώνυμη πηγή  την έστειλε στον Tyler Glockner , διευθυντή (στο δικό του κανάλι) του SecureTeam στο YouTube που ασχολείται με θέματα UFO! Ενθουσιασμένος από το εύρημα ο Glockner δηλώνει σίγουρος ότι πρόκειται για UFO: «Όπως βλέπετε και στη φωτογραφία υπάρχει κάτι τεράστιο που εμφανίζεται πάνω στο φεγγάρι. Σίγουρα φαίνεται τρισδιάστατο με τριγωνικό σχήμα.Το γεγονός ότι δεν παρουσιάζεται σε καμία άλλη λήψη από το σκάφος σημαίνει ότι εμφανίστηκε για λίγο και μετά εξαφανίστηκε!»

Σε όλους εκείνους που ισχυρίζονται ότι η εικόνα είναι επεξεργασμένη απαντάει: «Αυτό αποκλείεται γιατί αυτά τα στοιχεία λαμβάνονται κατευθείαν με τη λήψη και οποιαδήποτε επεξεργασία θα φαινόταν ως δυσλειτουργία της ταινίας».

 

Εσύ το πιστεύεις;

Δες εδώ. Πρώτη απόδειξη ότι υπάρχουν UFO; Δες καλά αυτή τη φωτογραφία!