Τι συμβαίνει με τον μικρό Ben; 114 τηλεφωνήματα για την σκοτεινή υπόθεση εξαφάνισης

Οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις συνεχίζονται!
Τι συμβαίνει με τον μικρό Ben; 114 τηλεφωνήματα για την σκοτεινή υπόθεση εξαφάνισης



114 κλήσεις δέχτηκαν το βράδυ της Παρασκευής οι βρετανοί αστυνομικοί οι οποίοι έχουν έρθει στην Ελλάδα για να ερευνήσουν την εξαφάνιση του Ben Needham.  Οι αξιωματικοί εμφανίστηκαν στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη «Φως στο Τούνελ» όπου είχε θέμα(για ακόμα μία φορά) την εξαφάνιση του μικρού Ben και επιβεβαίωσαν ότι έχουν λάβει ενδιαφέρουσες πληροφορίες και στοιχεία.

Η ομάδα ερευνά αυτή την υπόθεση της εξαφάνισης από το ελληνικό νησί της Κω από το 1991!
Σύμφωνα με τη βρετανική Mirror ο επικεφαλής στην υπόθεση Jon Cousins ​​είπε: «Υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση, όχι μόνο εδώ στο στούντιο, αλλά έχω επίγνωση των 114 κλήσεων  που ήρθαν προς τα τηλέφωνα που χρησιμοποιούν οι αστυνομικοί που είναι εδώ στην Ελλάδα και ερευνούν την υπόθεση. Υπήρξαν κάποια στοιχεία που είναι ενδιαφέροντα και πρόκειται να επεξεργαστούν τις επόμενες ημέρες.»Ο ίδιος πρόσθεσε ότι πίστευε πολύ πως η ομάδα του «θα πάρει κάποιες απαντήσεις» μετά την εμφάνισή της στην τηλεοπτική εκπομπή.

Ο Ben, από το Sheffield, ήταν 21 μηνών όταν εξαφανίστηκε στις 24 Ιουλίου 1991, στο νησί όπου ζούσε με τη μητέρα και τους παππούδες του.Με τα χρόνια υπήρξαν θεωρίες για το τι του συνέβη και ο οποίος τώρα θα είναι 26 ετών.

Η αστυνομία του Yorkshire είχε ανακοινώσει  πριν λίγο καιρό ότι είχαν λάβει πρόσθετη χρηματοδότηση από το Υπουργείο Εσωτερικών για να βοηθήσει στην αναζήτηση. Την περασμένη εβδομάδα, ξεκίνησε η επίσημη εκστρατεία για να βρουν τον Ben, με τη μητέρα του Kerry.

 

Διάβασε εδώ τα πάντα για την Εξαφάνιση του μικρού Ben: Τι συμβαίνει τώρα στην Κω; Νέα στοιχεία