Johnny Depp: ' Εγινε τρελός τρελός επειδή η Amber Heard τα έχει με την Cara Delevigne;

Οι υποψίες του Johnny Depp ότι η Amber Heard συνεχίζει να έχειbisexual προτιμήσεις!
Johnny Depp: ' Εγινε τρελός τρελός επειδή η Amber Heard τα έχει με την Cara Delevigne;



Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο! Έτσι λέει, ο λαός μας και φυσικά αυτό ισχύει και στο Χόλιγουντ! Πανικό έχουν προκαλέσει τις τελευταίες μέρες οι αποκαλύψεις γύρω από το διαζύγιο του Johnny Depp με την Amber Heard, καθώς πέρα από το ότι ο γάμος κράτησε μόλις 15 μήνες, η μητέρα του Johhny Depp απεβίωσε, η Amber Heard ζήτησε διατροφή και περιοριστικά μέτρα, εκείνη υποστηρίζει ότι έπεσε και θύμα ενδοοικογενειακής βίας!

Όμως η τελεία για αυτόν τον πολύκροτο χωρισμό δεν μπαίνει εκεί καθώς ακόμη πιο πικάντικα νέα βγήκαν στο φως! Φήμες αναφέρουν ότι ο γάμος τους κατέρρευσε όταν ο Depp διαπίστωσε ότι η Heard τον απατούσε με τo top model Cara Delevigne!

Yποψίες είχαν προκληθεί στον ηθοποιό όταν στο τέλος του 2014 η φιλία της γυναίκας του με το μοντέλο έγινε πολύ... ιδιαίτερη και συνεχής. Πήγαιναν στα πάρτι συνεχώς μαζί και δεν προσπαθούσαν να κρύψουν το γεγονός ότι ήταν flirty μεταξύ τους. Όλα αυτά κατά τη διάρκεια που ο Depp έκανε γυρίσματα για την ταινία "Alice Through The Looking Glass" και διέμεναν στο Βόρειο Λονδίνο.


Η Heard μόλις 3 μήνες πριν από την αναγγελία  της ότι είναι μαζί με τον σταρ του Χόλιγουντ, είχε σχέση με την φωτογράφο Tasya van Ree και μάλιστα φήμες λένε ότι είχαν παντρευτεί και κρυφά!
Το 2010  η Heard στην εκδήλωση  Gay & Lesbian Alliance Against Defamation είχε δηλώσει: "Δεν βάζω ετικέτα στον εαυτό μου. Είχα επιτυχημένες σχέσεις με άνδρες και τώρα(τότε) με μια γυναίκα".

Τελικά ίσως στους δύο τρίτος να χωράει !

Διάβασε εδώ Ο Johny Depp έσπασε στο ξύλο τη Amber Heard επειδή ζήτησε διαζύγιο;