Έκλαψε η Τσιμτσιλή στην παρουσίαση του βιβλίου της: Όλα όσα έγιναν

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή παρουσίασε το βιβλίο της με λαμπερούς καλεσμένους.
Έκλαψε η Τσιμτσιλή στην παρουσίαση του βιβλίου της: Όλα όσα έγιναν



Η Σταματίνα Τσιμτσιλή παρουσίασε το βράδυ της Δευτέρας στα Public Συντάγματος το βιβλίο της με τίτλο "Όλα για λίγο παράδεισο". Πρόκειται για ένα ερωτικό μυθιστόρημα, το οποίο και αφιέρωσε στον σύζυγό της Θέμη Σοφό, o οποίος την στήριξε σε όλη την δημιουργική διαδικασία της συγγραφής του βιβλίου που ξεκίνησε πριν από τέσσερα χρόνια. Ένα μεγάλο μέρος του γράφτηκε μετά τη γέννηση της πρώτης τους κόρης Νάγιας και ολοκληρώθηκε κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης στην δεύτερη κόρη τους, Μαίρης.

Το "παρών" έδωσαν αρκετές προσωπικότητες από τον χώρο των media και όχι μόνο. Μάλιστα, κατά την παρουσίαση η Σταματίνα Τσιμτσιλή δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνηση της όταν αναφέρθηκε στο σύζυγό της, Θέμη Σοφό αλλά και σε όσα προλόγισαν για εκείνη η δημοσιογράφος Μάρα Ζαχαρέα, η συγγραφέας Λένα Μαντά, ο διευθυντής τηλεόρασης Alpha Τζώνη Καλημέρης και ο δημοσιογράφος Αντώνης Σρόιτερ. 

"Το βιβλίο μου το έχω αφιερώσει στο Θέμη, γιατί πέρα από σύζυγος μου, είναι για μένα μια πατρική φιγούρα αφού έχω χάσει τον πατέρα μου" δήλωσε η Σταματίνα ενώ δάκρυα κύλησαν από τα μάτια της, χωρίς να μπορεί να κρύψει την συγκίνησή της. 

Μερικές φωτογραφίες από την λαμπερή παρουσίαση: