Σοκ! ποιος ήταν ο λόγος που ο ανήλικος δράστης μαχαίρωσε και σκότωσε το συμμαθητή του

Γιατί ο ανήλικος δράστης μαχαίρωσε και τραυμάτισε θανάσιμα στην τραχηλική χώρα το 14 χρονο θύμα του.
Σοκ! ποιος ήταν ο λόγος που ο ανήλικος δράστης μαχαίρωσε και σκότωσε το συμμαθητή του



Παιδικός καυγάς που έληξε με μαχαιριές όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία, είναι η στυγερή δολοφονία που  αποκαλύφθηκε το πρωί της Κυριακής στη Γέφυρα της Θεσσαλονίκης και συγκλόνισε το Πανελλήνιο.

Ο άτυχος 14 χρονος που βρέθηκε μέσα σε μία λίμνη αίματος έσβησε έπειτα από τραύματα που έφερε από δύο μαχαιριές στην τραχηλική χώρα σύμφωνα με τον ιατροδικαστή.

Ο δράστης ήταν ο 14 χρονος φίλος και συμμαθητής του, ο οποίος ομολόγησε το έγκλημά του  καθώς είχε κριθεί ούτως ή άλλως ο υπ’αριθμόν 1 ύποπτος μιας και ήταν ο τελευταίος που τον είδε.

 

Χωρίς τίποτα ακόμα να είναι βέβαιο σχετικά με τον λόγο τον οποίο οδήγησε τον 14 χρονο να διαπράξει το έγκλημα, όπως μετέδωσε ο δημοσιογράφος Πέτρος Σαρόγλου από τη Θεσσαλονίκη το κίνητρο ήταν τα αυτοκίνητα! Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε, τα δύο ανήλικα παιδιά λογομάχησαν πάρα πολύ έντονα για το ποιος γονιός έχει το καλύτερο τρακτέρ και μάλιστα το θύμα ανέφερε στο δράστη « ο πατέρας μου έχει καλύτερο τρακτέρ από τον δικό σου».

Από τη μεριά του δράστη οι πληροφορίες αναφέρουν πως ισχυρίζεται ότι τα δύο τελευταία χρόνια δεχόταν πολλές φραστικές επιθέσεις από το θύμα. Ο ίδιος κρατείται στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Το 14 χρονο θύμα διασκέδαζε  σε αναψυκτήριο το βράδυ του Σαββάτου  και συγκλίνουσες καταθέσεις ανέφεραν ότι αποχώρησε κατά τις 23:45. Από ίδιες καταθέσεις προέκυψε ότι μαζί του έφυγε και ο 14 χρονος δράστης , απλά ο ένας από τους δύο δεν έφτασε ποτέ στο σπίτι του.

Σήμερα στις 17:00 το απόγευμα θα γίνει η κηδεία του ανήλικου θύματος.