Oscar Pistorius: νέες σοκαριστικές οι φωτογραφίες της Reeva Steenkamp στη δημοσιότητα!

Ο Πιστόριους αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης ως και 15 χρόνια!
Oscar Pistorius: νέες σοκαριστικές οι φωτογραφίες της Reeva Steenkamp στη  δημοσιότητα!



Ματωμένο μπάνιο, ματωμένα πατώματα και σφαίρες πάνω στις πόρτες. Οι φωτογραφίες οι οποίες έχουν βγει στη δημοσιότητα από το σπίτι όπου δολοφονήθηκε το μοντέλο και σύντροφος του παραολυμπιονίκη, Reeva Steenkamp, είναι αρκετά σοκαριστικές.

Ακόμα πιο σοκαριστικές όμως είναι οι φωτογραφίες που τραβήχταν από την αστυνομία στις 14 Φεβρουαρίου του 2013, αμέσως μετά την δολοφονία του μοντέλου από το όπλο που είχε στην κατοχή του ο πρώην αθλητής, και ο δικαστής επέτρεψε να δημοσιευτούν.

Μετά από προτροπή και του πατέρα της αδικοχαμένης Steenkamp για να δει όλος ο κόσμος την αδικοχαμένη κόρη του, οι φωτογραφίες αυτές δείχνουν με απόλυτη σκληρότητα το άψυχο σώμα της. 


Ο πρώην αθλητής, σε πρώτη απόφαση του δικαστηρίου κρίθηκε ένοχος για τη δολοφονία του top model με φυλάκιση πέντε ετών για «ανθρωποκτονία εξ αμελείας». Ωστόσο, η εισαγγελία άσκησε έφεση ώστε η δολοφονία να χαρακτηριστεί ως φόνος εκ προθέσεως, με αποτέλεσμα τώρα ο παραολυμπιονίκης να περιμένει νέα απόφαση δικαστηρίου,στις 6 Ιουλίου, που μπορεί να φτάνει μέχρι και τα 15 χρόνια φυλάκισης.

Η δικαστική διαμάχη ανάμεσα στον Πιστόριους και τον συνήγορο του θύματος Reeva Steenkamp συνεχίζεται, με τον πρώτο να προσπαθεί να αποδείξει ότι δεν ήτα σε θέση να τη δολοφονήσει καθώς δε φορούσε τα προσθετικά του μέλη. Νομίζοντας λοιπόν(όπως υποστηρίζει) ότι είχε μπει ληστής πυροβόλησε και σκότωσε το μοντέλο και σύντροφό του. Μάλιστα σκηνές από τον Πιστόριους στο δικαστήριο δημιουργούν περίεργα συναισθήματα καθώς εκείνος κάνει αναπαράσταση χωρίς τα προσθετικά του μέλη.

Από την πλευρά του θύματος οι συνήγοροι προσπαθούν να υποστηρίξουν ότι η Ρίβα δολοφονήθηκε εκ προθέσεως από τον παραολυμπιονίκη.