Γιατί τόσο κράξιμο; Η Περιστέρα Μπαζιάνα με μπορντό Chic φόρεμα μας άρεσε (σε σχέση με τις άλλες εμφανίσεις της)

Σύγκρινε τις παλιότερες εμφανίσεις της και βγάλε τα συμπεράσματά σου!
Γιατί τόσο κράξιμο; Η Περιστέρα Μπαζιάνα με μπορντό Chic φόρεμα μας άρεσε (σε σχέση με τις άλλες εμφανίσεις της)



Εχτές το πρωί, ήταν η προγραμματισμένη συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον Κινέζο πρωθυπουργό Λι Κετσιάνγκ στην ιστορική πλατεία Τιεν Αν Μεν του Πεκίνου. Αλλά δεν είμαστε εδώ για να ασχοληθούμε με αυτό. Θετική εντύπωση μας προκάλεσε η Περιστέρα Μπαζιάνα με την ενδυματολογική επιλογή της.

Η επί 20 χρόνια σύντροφος του Αλέξη Τσίπρα, και μητέρα των δύο παιδιών τους, μας κάνει εντύπωση και είναι από τις λίγες φορές που η εντύπωση αυτή είναι θετική αφού δυστυχώς δεν μας έχει συνηθίσει σε Chic και Stylish  εμφανίσεις. Το στυλ της έχει χαρακτηριστεί ως ‘αμφιλεγόμενο’  και μπορούμε να καταλάβουμε το γιατί.

Αυτή την φορά όμως έκανε μια άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση, έτσι ακριβώς όπως αρμόζει σε τέτοιου είδους περιστάσεις! Επιλέγει μίντι μπορντό φόρεμα, με δαντελένιες λεπτομέρειες και εντυπωσιακές διαφάνειες στην περιοχή του στέρνου. Ολοκληρώνει με μαύρα minimal ψηλοτάκουνα πέδιλα και πιασμένα μαλλιά σε χαλαρό και ανέμελο κότσο. Φυσικά  δεν θα μπορούσε να λείψει από την συγκεκριμένη ενδυματολογική επιλογή το κόκκινο κραγιόν, που ομολογουμένως της πάει πολύ!

Ψάξαμε και βρήκαμε κάποιες παλαιότερες δημόσιες εμφανίσεις της Περιστέρας Μπαζιάνα, για να τις δεις και να αποφασίσεις, τότε ή τώρα;

Μαύρο φόρεμα , με μεγάλα λουλούδια, περίεργο δέσιμο στην μέση και ο Θεός βοηθός!

Από όπου και αν το πιάσεις μια αποτυχία, η εικόνα μιλάει από μόνη της…

Εντάξει σε σχέση με τις προηγούμενες δύο , εδώ είναι λίγο πιο μαζεμένη, αλλά χάθηκε ο κόσμος να βάλει μονόχρωμη φούστα;

Ναι λευκό φανελάκι με floral φούστα, αλλά όχι έτσι…

Κόκκινο, πράσινο, πορτοκαλί και μπεζ… Τι να λέμε τώρα…

Εδώ τα έχει πάει συγκριτικά με τις προηγούμενες πολύ καλύτερα, απλή και minimal , ότι πρέπει!