Ίαν, Λέοντας ή Stereo Soul; Προβλέπουμε τον νικητή του X-Factor (έχει τελικό σήμερα)

Εσύ ποιος θέλεις να κερδίσει το μεγαλύτερο talent show της Ελλάδας;
Ίαν, Λέοντας ή Stereo Soul; Προβλέπουμε τον νικητή του X-Factor (έχει τελικό σήμερα)



Η αλήθεια είναι ότι όλοι περιμένουμε με περιέργεια τον νικητή του αποψινού τελικού. Εδώ στο FollowMe ξεκινήσαμε να βάζουμε τα πρώτα στοιχήματα και να αναλύουμε τα δεδομένα που έχουμε και οδηγούν στον πρώτο των πρώτων του X-Factor. 

Καταρχάς, όλοι τους έχουν υπάρξει υποψήφιοι από μία φορά, οπότε δεν μπορούμε υπολογίζουμε το συγκεκριμένο παράγοντα. 
Όσον αφορά στα υπόλοιπα:

Ο Ανδρέας Λέοντας έχει την Κύπρο με το μέρος του και αυτό μόνο του αποτελεί εγγύηση. Αν σκεφτείς όλους τους νικητές των talent shows θα συνειδητοποιήσεις ότι οι Κύπριοι είναι οι πιο πορωμένοι τηλεθεατές. Παρόλα αυτά, δεν μπορείς να πεις ότι ο Ανδρέας έχει την πιο ξεχωριστή φωνή του show. Αντίθετα, θα τη χαρακτήριζες μία κλασική λαϊκή φωνή. Στο Instagram έχει 68.200 followers. 

Ο Ίαν Στρατής έχει το άστρο, την κίνηση, τη φωνή και τις τρελαμένες φαν. Χαρακτηρίζεται ως ο νέος Σάκης Ρουβάς και από την αρχή του show θεωρείται φαβορί. Είναι μία πολύ ιδιαίτερη προσωπικότητα και γι’ αυτό υπάρχει και μία μερίδα κοινού που θεωρεί ότι είναι αντιδραστικός ή προκλητικός (βλέπε το στιγμιότυπο που κατέβασε το παντελόνι του). Στο Instagram έχει 38.100 followers αλλά δεν είναι active καθώς δεν ανεβάζει συχνά φωτογραφίες.  

Τέλος, οι Stereo Soul είναι τα καλά και αγαπητά παιδιά του show. Έχουν σίγουρα τις καλύτερες και πιο δεμένες φωνές του X-Factor και αποτελούν την εξαίρεση στον κανόνα που θέλει το κοινό να μη «δένεται» με τα γκρουπ. Στο Instagram έχουν 17.800 followers. 

Ποιος θα είναι ο νικητής; Αν μας έλεγαν ότι  θα πρέπει να βάλουμε κάπου τα λεφτά μας, θα ποντάραμε στον Ίαν Στρατή. Όπως και να έχει, θα μάθουμε το βράδυ. 

Δες ΕΔΩ τη συνέντευξη που έδωσαν οι Stereo Soul στο DownTown.