Μάντης-Καγιαλής σάρωσαν στο Ρίο και κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο!

Το πέμπτο μετάλλιο χάρισαν στην χώρα μας οι δυο ιστιοπλόοι στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο!
Μάντης-Καγιαλής σάρωσαν στο Ρίο και κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο!Ο Τάκης Μάντης και ο Παύλος Καγιαλής έγραψαν ακόμη μια σπουδαία σελίδα στην ιστορία της ελληνικής ιστιοπλοΐας καθώς κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία 470 στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο!

Το ελληνικό πλήρωμα ήταν εξαιρετικό σε όλες τις διαδρομές, έχοντας εξασφαλίσει μάλιστα το μετάλλιο πριν κανει αγωνιστούν στην τελευταία, την medal race.H... άνοδος τους στο βάθρο πήρε αναβολή μιας ημέρας, καθώς η τελευταία διαδρομή είχε προγραμματιστεί στις 17 Αυγούστου ωστόσο λόγω της άπνοιας έγινε σήμερα.

Mε μια ακόμη φοβερή εμφάνιση, οι δυο Ολυμπιονίκες έφτασαν στην θέση στην τελευταία θέση, κάτι το οποίο είχε ελάχιστη σημασίακαι χάρισαν στην Ελλάδα το 5ο της συνολικά μετάλλιο στη Βραζιλία, μετά από εκείνα της Άννας Κορακάκη (2 σε αριθμό), του Λευτέρη Πετρούνια και του Σπύρου Γιαννιώτη!

Αν το ελληνικό πλήρωμα κατάφερνε να τερματίσει μια θέση πάνω από τους Αυστραλούς τότε θα κατακτούσε το αργυρό, ωστόσο ένα τεχνικό λάθος στην τελευταία σημαδούρα έπαιξε κομβικό ρόλο.