Η «ανθρώπινη Barbie» δέχτηκε επίθεση

Άγνωστοι έδειραν και προσπάθησαν να στραγγαλίσουν τηνValeria Lukyanova.
Η «ανθρώπινη Barbie» δέχτηκε επίθεση



Επίθεση από δύο άντρες δέχτηκε λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι της η «ανθρώπινη Barbie», Valeria Lukyanova. Το περιστατικό, που συνέβη στην Ουκρανία, σημειώθηκε μετά από μία διετή καμπάνια μίσους και απειλών  την οποία είχαν ξεκινήσει διάφοροι άγνωστοι, σύμφωνα με τα λεγόμενα της Lukyanova.

Η 28άχρονη «Barbie» κέντρισε το ενδιαφέρον της παγκόσμιας κοινής γνώμης με την εκκεντρική της εμφάνιση, για την οποία επιμένει πώς είναι φυσική με μοναδική εξαίρεση το στήθος της.

«Δεν μου είπαν τίποτα και δεν προσπάθησαν να με ληστέψουν. Έγινε σε μία στιγμή. Με χτύπησαν στο κεφάλι, μετά στο σαγόνι και ένας από τους δύο προσπαθούσε να με στραγγαλίσει. Αν δεν ήταν η γειτόνισσά μου που εμφανίστηκε ξαφνικά δεν ξέρω τι θα μπορούσε να είχε γίνει. Την είδαν και έφυγαν μακριά» αποκάλυψε το θύμα.

Η Lukyanova λέει ότι η επίθεση έγινε το βράδυ του Halloween και ότι νοσηλευόταν μέχρι και χθες στο νοσοκομείο. Η «ανθρώπινη Barbie» αποκάλυψε πρόσφατα ότι θα ήθελε να μεταμορφωθεί σε Αμαζόνα, αποκαλύπτοντας τον θαυμασμό της για τις γυναίκες πολεμίστριες.