Join Us: Όλα όσα θα δούμε στον ΣΚΑΪ αυτό το Σαββατοκύριακο

Σπίτι, κρύο και κουβέρτα! Τι καλύτερο από το να δεις... Join Us;
Join Us: Όλα όσα θα δούμε στον ΣΚΑΪ αυτό το Σαββατοκύριακο



Η παρέα του Join us είναι πιστή στο ραντεβού της στις 17:00 μμ στον ΣΚΑΪ και αυτό το Σαββατοκύριακο! Γιατί η ζωή είναι καλύτερη με φίλους!

Το Σάββατο, στον καναπέ της Νάνσυς Ζαμπέτογλου κάθεται η Δέσποινα Καμπούρη, μια νέα γυναίκα και μαμά, αποκαλύπτει πως ένιωσε που φέτος δε θα είναι στην εκπομπή του Μάρκου Σεφερλή και πως ξεπέρασε την επιλόχεια κατάθλιψη που την βασάνισε. Ο Γιάννης Βόγλης εξηγεί στο Θανάση Αναγνωστόπουλο γιατί η φράση “ στάσου μύγδαλα” τον κυνηγάει ακόμα , ενώ η Ιλιάδα Κλάγκου μας δείχνει πως θα φτιάξουμε στο σπίτι μας μια μάσκα κατευθείαν από το Χόλιγουντ. Η Μυρτώ Κάζη δείχνει τρόπους να αλλάξουμε το σπίτι μας χωρίς έξοδα και Life Coach, Νάνσυ Μαλλέρου μας μαθαίνει πως να αντισταθούμε στην κατήφεια. Η Νίκη Κάρτσωνα δίνει χρήσιμα tips για το πως θα έχουμε έναν καλό ύπνο. Ο Γιάννης Αποστολάκης μαγειρεύει πεντανόστιμη τυρόπιτα με γλυκιά σάλτσα και η Εμμανουέλα Κόκκαλη μας κερνάει κοτομπέικον! Για το τέλος, κάνουμε μια βόλτα στην Αθήνα με τον Γιάννη Στάνκογλου.

Την Κυριακή , ο Γιάννης ετοίμασε δύο συνταγές. Κοτόπουλο με ψητά και αμέσως μετά κουσκουσάκι. Η Shoprano –Χρυσιάννα Ανδριοπούλου μας συμβουλεύει πως να συνδυάσουμε το δερμάτινο παντελόνι. Είδαμε όλες τις πασαρέλες του Athens Exclusive Designers Week και διαλέξαμε χειροποίητα παπούτσια με τη Μυρτώ. Η Χλόη Λιάσκου, μια γυναίκα που έχει να δώσει συνέντευξη από το 1992 μιλάει στη Νάνσυ για το τι συνέβη στη ζωή της από τα 17 της, όταν την είδαμε τελευταία φορά στη μεγάλη οθόνη, μέχρι σήμερα. Δείχνουμε την ιδανική γυμναστική για τους αρχάριους και η Άννα Πρέλεβιτς εξηγεί γιατί λίγα λεπτά μεσημεριανού ύπνου μας κάνουν καλό. Για το τέλος, συναντάμε τον Μάνο Ιωάννου στην πρόβα του στο θέατρο.

Join us, γιατί τα Σαββατοκύριακα θέλουν παρέα!