Καινούργιου: Εγώ ήθελα να συνεχίσω να κάνω την εκπομπή με την Μαρία

Η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε για όλους και για όλα στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.
Καινούργιου: Εγώ ήθελα να συνεχίσω να κάνω την εκπομπή με την Μαρία



Η Κατερίνα Καινούργιου βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Την ίδια μέρα που και η Μαρία Ηλιάκη έδωσε τηλεοπτική συνέντευξη. Η παρουσιάστρια του Alpha φάνηκε να έχει εξομολογητική διάθεση μιας και ανοίχτηκε πολύ στην γάτα, όπως την χαρακτήρισε, Ελένη Μενεγάκη.

Για τη συνεργασία της με τα υπόλοιπα μέλη του "Όλα Παίζουν": Η Μπέτυ Μαγγίρα και η Αλέκα Καμηλά, αν και είναι πολύ φίλες, δεν νομίζω ότι έχουν κοινά. Είναι διαφορετικές. Δουλεύουν και οι δύο πολύ σκληρά, παρά το γεγονός πως έχουν και τα παιδιά. Με την Αλέκα έχουμε έρθει πιο κοντά. Είναι γλυκιά, χαλαρή και μου βγάζει την άνεση να της μιλήσω για τα προβλήματά μου. Σε εμπνέει για συζητήσεις. Με την Μπέτυ από την άλλη δεν έχουμε έρθει πολύ κοντά. Είμαστε και οι δύο πολύ δυναμικές και δεν κάνουμε εύκολα πίσω, σε αντίθεση με την Αλέκα. Ο Γιώργος Λιανός είναι ένα πολύ καλό παιδί, δίκαιο και ξέρει να κρατά τις ισορροπίες.

Για την Μαρία Ηλιάκη: Άκουσα πως μπορεί να με πάρει τηλέφωνα να τα βρούμε. Επομένως κάποια από τις δύο θα πάρει την άλλη και θα τα βρούμε, θα μιλήσουμε. Μου λείπει σαν φίλη, γιατί ήμασταν φίλες. Κόντρα υπήρχε στην αρχή της συνεργασίας μας, που μετά έγινε μεγάλη αγάπη και στο τέλος της περασμένης σεζόν και πάλι κόντρα. Δεν ξέρω ποια το ξεκίνησε. Οι δρόμοι μας χάθηκαν μετά την αποχώρηση του Νίκου Μουτσινά. Εγώ ήθελα να συνεχίσω να κάνω την εκπομπή μαζί με την Μαρία και πιστεύω πως θα ήταν μια πολύ καλή δουλειά.

Για το αν έχει δει το "Αυτά είναι": Ναι, έχω δει αποσπάσματα. Η εκπομπή είναι η Μαρία. Απλά αυτό που παρατήρησα που αφορά και τον Νίκο είναι πως ήμασταν πολύ καλοί σαν ομάδα και το κατάλαβα τώρα που μας βλέπω ξεχωριστά και τους τρεις. Καταφέραμε και ταιριάξαμε αν και πέρασε καιρός.

Για τον Νίκο Μουτσινά: Με τον Νίκο μιλάω συχνά. Είναι ο άνθρωπος που με έλυσε. Και μου λείπει από την καθημερινότητά μου. Θέλω το πείραγμα του. Με έκανε καλύτερη και πιο ανθρώπινη.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στην Ιζαμπέλα Σασλόγλου, που τόσα έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα. Με αφορμή το σχόλιο της Ελένης πως της αρέσει πολύ το παιχνίδι που πέφτουν στα πατώματα, η Κατερίνα δήλωσε: "Ήταν μια ιδέα της Ιζαμπέλας Σασλόγλου, να σχηματίζουμε δηλαδή γράμματα με τα σώματά μας."