Dοt με υψηλή τηλεθέαση και το 2019

Τα Σαββατοκύριακα θέλουν παρέα και η παρέα του dot. συνεχίζει να μεγαλώνει.



Τα δύο πρώτα επεισόδια της χρονιάς συγκέντρωσαν υψηλά ποσοστά τηλεθέασης στο σύνολο των τηλεθεατών αλλά και στα νεανικά κοινά, φέρνοντας την εκπομπή στην πρώτη θέση της κατάταξης στην ώρα προβολής της.

Το Σάββατο 12 Ιανουαρίου το best of επεισόδιο με αποσπάσματα από τις πιο συζητημένες συνεντεύξεις της χρονιάς, έκανε 16,5% στο σύνολο και 16,8% στο νεανικό κοινό. Μάλιστα, στα γυναικεία κοινά όλων των ηλικιών, η εκπομπή ξεπέρασε πολλές φορές το 20% και μάλιστα υπήρξε λεπτό που άγγιξε το 37,5% στο κοινό 18-24.

Αντίστοιχα, την Κυριακή 13 Ιανουαρίου, η εκπομπή με καλεσμένη την Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκανε 14,6% στο σύνολο και 15,9% στο νεανικό κοινό, με τα ποσοστά στις γυναίκες να παραμένουν πολύ υψηλά. Ακόμη, η συνέντευξη της Ηλιάνας ξεπέρασε τις 170 χιλιάδες προβολές στο κανάλι του DownTown Magazine στο Youtube, μέσα σε 24 ώρες μόνο.

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος θα συνεχίσουν να κάνουν ξεχωριστά τα Σαββατοκύριακά μας και τη νέα χρονιά, κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 17:20, στον ΣΚΑΪ.