Με αγάπη για το Μάτι

Μια συναυλία ελπίδας που διοργανώνεται από τον ΔΕΣΜΟ και την Άννα Βίσση



Το μη κερδοσκοπικό σωματείο ΔΕΣΜΟΣ και η Άννα Βίσση διοργανώνουν συναυλία, ανοιχτή για όλους, στις  7 Σεπτεμβρίου, στις 8:30 μ.μ., στον Ναυτικό Αθλητικό Όμιλο στο Μάτι (ΝΑΟΜΑ).  Πρόκειται για μια συναυλία ελπίδας για τη δύναμη της ζωής και την αναζωογόνηση της περιοχής μετά την καταστροφική πυρκαγιά του περασμένου Ιουλίου.

Ο  Δεσμός είχε βρεθεί από την επόμενη κιόλας μέρα στην περιοχή και με τις δωρεές που συγκέντρωσε βοήθησε τους κατοίκους να καλύψουν επείγουσες ανάγκες σε τρόφιμα, φάρμακα, καύσιμα και άλλα απαραίτητα αγαθά.

Στη συνέχεια σχεδίασε και υλοποίησε αναπλάσεις παιδικών χαρών και γηπέδων, που είτε κάηκαν είτε ήταν ακατάλληλες για χρήση, ώστε να μετατραπούν και πάλι σε χώρους χαράς για τους κατοίκους της περιοχής. 

Οι ανακατασκευασμένες τρεις Παιδικές Χαρές στο Μάτι, τον Ν. Βουτζά και τον ΝΑΟΜΑ, όπως και τα γήπεδα Basketball & Beach Volleyball και ο περιβάλλων χώρος του ΝΑΟΜΑ, εκσυγχρονίστηκαν, αναβαθμίστηκαν και αποτελούν και πάλι ευχάριστα σημεία συνάντησης για όλη την κοινότητα.

 

Ο ΝΑΟΜΑ είναι ένας χώρος - σύμβολο για την περιοχή, καθώς αποτελεί σημείο αναφοράς για την τοπική κοινότητα. Εκεί είχαν βρει καταφύγιο περισσότεροι από 700 άνθρωποι την τραγική ημέρα της πυρκαγιάς, ενώ αποτέλεσε το κομβικό εθελοντικό hot spot προσφέροντας ανακούφιση και διασύνδεση στους πυρόπληκτους για τους πρώτους δύο μήνες μετά την καταστροφή.

Η Άννα Βίσση ανταποκρίθηκε αμέσως στο κάλεσμα του ΔΕΣΜΟΥ, λόγω της ιδιαίτερης σχέσης με την περιοχή, για μια συναυλία μετά την ολοκλήρωση των έργων και τραγουδά αφιλοκερδώς σε μια ξεχωριστή βραδιά αγάπης.

(Η είσοδος είναι ελεύθερη)