Πήγε να αγοράσει iPhone 6 και κατέληξε να ικευτεύει για τα χρήματα του!

Μια ιστορία από εκείνες που νομίζεις πως πραγματικά δεν γίνονται, συνέβη στη Σιγκαπούρη...
Πήγε να αγοράσει iPhone 6 και κατέληξε να ικευτεύει για τα χρήματα του!



Ο Pham Van Thoai ονειρευόταν να αγοράσει το νέο iPhone 6 και για το λόγο αυτό αναγκάστηκε να κάνει περικοπές σε βασικά αγαθά της καθημερινότητας του. Ταξίδεψε μέχρι την Σιγκαπούρη για να αγοράσει το πολυπόθητο κινητό τηλέφωνο, ωστόσο από εκεί ξεκίνησε η δική του Οδύσσεια...

Όταν έφτασε στο πολυκατάστημα με τις 460 λίρες που είχε συγκεντρώσει και έχοντας αγοράσει το iPhone ενημερώθηκε πως έπρεπε να το ασφαλίσει (!) υποχρεωτικά δηλαδή να δώσει ακόμη 340 λίρες, τις οποίες και φυσικά δεν διέθετε. Ο Thoai ζήτησε τα λεφτά του αλλά η πολιτική του καταστήματος δεν προέβλεπε καμία επιστροφή και εκεί ο άτυχος Βιετναμέζος ξέσπασε σε κλάματα και ικέτευε να του δώσουν τα χρήματα του, δηλαδή τους κόπους και τις στερήσεις μηνών!

Οι αστυνομικές αρχές ειδοποιήθηκαν και έσπευσαν στο σημείο, δίνοντας στον Τhoai μόλις... 194 λίρες και φυσικά όχι το τηλέφωνο! Η ιστορία του Βιετναμέζου έγινε γνωστή και έτσι ξεκίνησε καμπάνια στο διαδίκτυο για τον Pham Van Thoai η οποία και είχε εκπληκτικά αποτελέσματα... Μέχρι στιγμής έχουν συγκεντρωθεί 7 χιλιάδες λίρες ενώ του έχει σταλεί και ένα iPhone 6 128GB από κατοίκους της Σιγκαπούρης, οι οποίοι ήθελαν να «ξεπλύνουν» την ντροπή για τον διασυρμό του Thoai.