Επίθεση αγάπης Ουγγαρέζου στη Μπουλέ: Αν πάρει στις 4.00 το πρωί, θα πάω να τη βρω

Ο παρουσιαστής μιλά για πρώην, έρωτες και φιλίες που χάλασαν. Τι του λείπει τώρα που δεν κάνει παρέα με Λιάγκα και Σκορδά.
Επίθεση αγάπης Ουγγαρέζου στη Μπουλέ: Αν πάρει στις 4.00 το πρωί, θα πάω να τη βρω



Την σχέση του Δημήτρη Ουγγαρέζου και της Νάντιας Μπουλέ θυμηθήκαμε ξανά, μετά την επίσκεψη του Γιώργου Λιάγκα στο πλατό του Όλα. Το ίδιο και... ο Δημήτρης προφανώς. «Με τη Νάντια δεν είμαστε φίλοι, αλλά κάτι διαφορετικό. Την αγαπάω πολύ. Έτσι λειτουργώ. Αν σε βάλω στη ζωή μου, παίρνεις ένα κομμάτι από την καρδιά μου, που θα το έχεις για πάντα. Αν η Νάντια με πάρει στις 4.00 το πρωί, θα σηκωθώ να πάω να τη βρω. Αυτό θα το κάνω για οποιαδήποτε πρώην μου-άλλωστε, δεν είναι και πολλές- ή τους φίλους μου. Διαφορετικά, ακυρώνεις τον εαυτό σου, τα λόγια που είπες και τις στιγμές που πέρασες», δήλωσε ο παρουσιαστής στο περιοδικό «People» και δεν έκρυψε πως ο χωρισμός τους ήταν όντως επεισοδιακός; «Γενικά είμαι επεισοδιακός. Ζω έντονα μια σχέση. Δεν ξέρω αν θα ξαναερωτευτώ. Φοβάμαι. Όταν ερωτεύεσαι και τρως τα μούτρα σου, μετά θωρακίζεσαι και είναι πολύ δύσκολο να αφεθείς».

Όταν βέβαια ερωτευτεί ο άνθρωπος ξεπερνάει τον εαυτό του. «Το πιο ακραίο πράγμα που έχει κάνει για μια γυναίκα είναι να της πει να πάνε για καφέ και να καταλήξουν στο αεροδρόμιο με άγνωστο προορισμό. «Μπήκαμε στο αυτοκίνητο, πήγαμε στο αεροδρόμιο και πήραμε την πρώτη πτήση που έτυχε να είναι για Λονδίνο. Χωρίς αποσκευές, χωρίς τίποτα. Γενικά, είμαι πολύ ευρηματικός. Βρίσκω πεντακόσιους διαφορετικούς τρόπους για να κάνω αυτό που θέλω. Είναι κάτι που μου έλεγε και ο Σάκης Ρουβάς, την περίοδο που συνεργαζόμασταν».

Ο παρουσιαστής μίλησε και για την συνεργασία του στα πρωινά πριν τον Σεφερλή, με Λιάγκα και Κωστόπουλο: Με ποιον από τους δύο ήταν περισσότερο ο εαυτός του; «Σίγουρα με τον Γιώργο, γιατί είχαμε γίνει φίλοι, οπότε ένιωθα περισσότερη άνεση και μπορούσα να πω και μια χοντράδα παραπάνω. Όπως και να έχει, τον Γιώργο τον αισθάνομαι φίλο. Με έχει βάλει σπίτι του, έχω παίξει με το παιδί του και έχουμε κάνει απίστευτες συζητήσεις. Στην ψυχή μου, η φιλία δεν χάνεται. Είναι ένα κομμάτι της καρδιάς μου που έχει δοθεί εκεί». Όσο για το τι του λείπει τώρα που δεν είναι φίλοι πια; «Η Φαίη, ο Γιάννης, τα φαγητά και οι πλάκες που κάναμε. Κάποιες φορές, πέφταμε κάτω από τα γέλια. Ο Γιώργος, ακόμα και για να γελάσει με ένα αστείο σου, πρέπει να σε εμπιστευτεί. Δεν το κάνει εύκολα», λέει.