Εσπευσμένη πρεμιέρα για τα Κλεμμένα Όνειρα - Τι συμβαίνει στο Mega

Τι μας αποκαλύπτει η πρωταγωνίστρια της σειράς Έλενα Ασημακοπούλου;
Εσπευσμένη πρεμιέρα για τα Κλεμμένα Όνειρα - Τι συμβαίνει στο Mega



Το μεγάλο κανάλι αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων και προσπαθεί να βρει λύσεις να ανεβάσει την χαμηλή τηλεθέαση που σημειώνει καθημερινά. Έτσι λοιπόν αποφάσισε να διορθώσει το λεγόμενο lead-in. Η σειρά "Όνειρο Ήταν", που προβάλλεται καθημερινά στις 7, αν και ξεκίνησε δυναμικά, με την έναρξη του "Μπρούσκο" προσγειώθηκε σε ποσοστά πέριξ του 13%-14%.

Για τον λόγο αυτό το Mega αποφάσισε να επισπεύσει την πρεμιέρα του τέταρτου κύκλου των "Κλεμμένων Ονείρων" που έχουν φανατικό κοινό που τα ακολουθούν εδώ και τρία χρόνια, πετυχαίνοντας με τον τρόπο αυτό να ανεβάσει στροφές και το δελτίο ειδήσεων με την Μαρία Σαράφογλου. Η πρεμιέρα έχει οριστεί για την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου στις 9 το βράδυ με ένα χορταστικό διπλό επεισόδιο.

Η ηθοποιός Έλενα Ασημακοπούλου που πρωταγωνιστεί στα νέα επεισόδια της σειράς, μίλησε αποκλειστικά στο followme.gr και τον Μάριο Τσαγανό για την τηλεοπτική επιστροφή της, αλλά και για τις ανατροπές που θα συμβούν στην τέταρτη σεζόν της επιτυχημένης σειράς.

-Επιστρέφεις τηλεοπτικά με τα "Κλεμμένα όνειρα". Πώς σου έγινε η πρόταση; Με πήραν από την "Άνωση", ο παραγωγός της σειράς. Πρώτα είχαμε μιλήσει για το casting και για το αν θα μπορούσα να περάσω από οντισιόν. Τους είπα πως με ενδιαφέρει πολύ, αλλά ότι δεν μπορούσα τη στιγμή εκείνη, γιατί ήμουν στην Ιταλία με την οικογένεια μου. Δεν ήξερα για τι ρόλο πρόκειται και τις λεπτομέρειες, μου είπαν όμως ότι το κανάλι με θέλει πολύ. Είμαι πολύ χαρούμενη που συμμετέχω σε αυτή τη σειρά. Είναι μια δουλειά πολύ επιτυχημένη και "στρωμένη" που μπαίνει στον τέταρτο κύκλο της και θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό.

-Φέτος τα "Κλεμμένα Όνειρα" έχουν αλλάξει ριζικά. Μιλάμε ουσιαστικά για μια νέα σειρά. Εντελώς! Έχουν αλλάξει αρκετά. Δεν συνεχίζουν όλοι οι ηθοποιοί, πέρα από κάποια επεισόδια. Έχουν προστεθεί αρκετοί καινούργιοι, όπως η Τζένη Διαγούπη, η Κατερίνα Γερονικολού και η Ιζαμπέλα Κογεβίνα. Θα συμβούν πάρα πολλές ανατροπές φέτος και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον για τον κόσμο. 

-Εσένα πότε θα σε δούμε στη σειρά και τι ρόλο υποδύεσαι; Εγώ εμφανίζομαι από την αρχή, από το πρώτο επεισόδιο. Υποδύομαι την Νιόβη, τη γυναίκα του Γιώργου (Μάξιμου Μουμούρη), που έρχονται από την Θεσσαλονίκη για να δουλέψει ο σύζυγός της ως καθηγητής στο κολέγιο. Η Νιόβη χάνει την οικογένειά της, τους φίλους της και σχεδιάζει μια νέα αρχή. Η δουλειά που ήξερε να κάνει ήταν σερβιτόρα και όταν κατεβαίνουν από την Θεσσαλονίκη οργανώνει ένα σχέδιο, κρυφά από τον άντρα της, να αναλάβει το μπαράκι δίπλα στο κολέγιο, για να μπορέσει να ξεφύγει από το σπίτι. Ο Γιώργος την ζηλεύει και την καταπιέζει πολύ και αυτό εντείνεται όταν μαθαίνει για την δουλειά.

-Η συνεργασία σου με τον Μάξιμο Μουμούρη, πώς είναι; Είναι πραγματικά υπέροχη. Η καλύτερη συνεργασία μου μέχρι τώρα. Με βοηθάει πάρα πολύ. Μου δίνει μια ασφάλεια και μια ηρεμία, είναι γενικά πολύ ήρεμος σαν άνθρωπος. Δεν ξέρω αν θα είχα κάποιον άλλον δίπλα μου πως θα ήταν.

-Έχετε προχωρήσει αρκετά με τα γυρίσματα; Είμαστε περίπου 20 επεισόδια μπροστά, αλλά δεν είναι αρκετά για ένα καθημερινό πρόγραμμα. Πρέπει τουλάχιστον 30 με 35.

-Πότε θα δούμε το πρώτο τρέιλερ; Το τρέιλερ το γυρίσαμε την Παρασκευή σε έναν υπέροχο χώρο και ξετρελάθηκα με το κόνσεπτ. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και καθαρά κινηματογραφικό. Απίθανο! Υπέροχη δουλειά σε επίπεδο φωτογραφίας και εικόνας. Μπορώ να σας αποκαλύψω πως θα προβληθεί για πρώτη φορά την Κυριακή το βράδυ και θα είναι καθηλωτικό. Οι πρώτες σκηνές από την σειρά θα αρχίσουν να παίζουν λίγο πριν την πρεμιέρα.

-Έχεις το κοριτσάκι σου, το μαγαζί σου και τώρα και πολύωρα καθημερινά γυρίσματα. Πώς τα προλαβαίνεις όλα; Δυστυχώς δεν τα προλαβαίνω όλα. Θέλω να είμαι όσο καλύτερη μπορώ στο γύρισμα αλλά και στις υποχρεώσεις του παιδιού. Να το πάω σχολείο το πρωί, να το ετοιμάσω. Ευτυχώς έχω βοήθεια από τους γονείς μου. Για αυτό και μετακόμισα στον Ωρωπό, για να μπορώ να τους έχω κοντά μου.