Ναταλία Γερμανού: Δεν άντεξα τις ίντριγκες και τα πισώπλατα μαχαιρώματα στον ΑΝΤ1

"Υπερισχύουν αυτοί με τις καλύτερες γνωριμίες και την μεγαλύτερη αυλή...Καλή καρδιά..." είπε η παρουσιάστρια.
Ναταλία Γερμανού: Δεν άντεξα τις ίντριγκες και τα πισώπλατα μαχαιρώματα στον ΑΝΤ1



Η Ναταλία Γερμανού ήταν στην σημερινή παρέα της εκπομπής «Στα καλά καθούμενα». Η  όμορφη παρουσιάστρια πήρε για λίγο την θέση της Κατερίνας Καραβάτου και είπε την πρώτη καλημέρα στους τηλεθεατές. «Καλημέρα σας , καλημέρα αγαπημένοι μου. Πόσο μου λείψατε αυτό το κυριακάτικο ξύπνημα δεν φαντάζεστε» δήλωσε στην κάμερα.

Το νέο μέλος του τηλεοπτικού σταθμού «Έψιλον» , λίγο πριν καθίσει στον καναπέ της εκπομπής,χρησιμοποιώντας το έξυπνο χιούμορ της, μίλησε για το νέο της εγχείρημα : « Λοιπόν είναι ωραία εδώ. Θα κάνω κάποιες αλλαγούλες . Δεν θα είναι όμως πολλές. Λίγο τα χρωματάκια θα αλλάξω. Όπως ξέρετε είμαι στο «Έψιλον» πια εδώ και καιρό.  Ήταν να κάνω μια άλλη εκπομπούλα πολύ καλή, θα την κάνω κι αυτή, ίσως κάνω τρεις τελικά, δεν έχω αποφασίσει ακόμα. Θα ξεκινήσει και η άλλη εκπομπή το «Μη χανόμαστε». Όμως δεν μπόρεσα να αντισταθώ στον πειρασμό να δεχτώ και την πρόταση για την παρουσίαση του Σαββατοκύριακου, μιας και δεν είναι κακά τα νούμερα βέβαια των παιδιών, αλλά όσο να' ναι η παλιά είναι αλλιώς...».

Η παρουσιάστρια  δεν έμεινε εκεί.  Με την γνωστή ειλικρίνεια της δεν δίστασε να σχολιάσει παλιές  επαγγελματικές επιλογές. Όπως ομολόγησε το ένστικτό της δεν την έχει βοηθήσει μέχρι σήμερα να κρίνει σωστά τους συνεργάτες της, δίχως βέβαια να ξεκαθαρίζει σε ποιους αναφέρεται. Εστιάζοντας στην τελευταία της εκπομπή: «Η Γερμανού ξανάρχεται», η Ναταλία Γερμανού μίλησε για τον ψυχολογικό πόλεμο που βίωσε. «Αυτό που με έφθειρε ψυχολογικά ήταν το μπουρ μπουρ εκ των έσω.Πήγαιναν στα αφεντικά μου (βλ.Γιάννη Λάτσιο) και τους έλεγαν ότι η Ναταλία γκρινιάζει για το Voice που είναι πριν από εκείνη...πισώπλατα μαχαιρώματα, ίντριγκες...δεν μπορώ!» είπε στην παρέα της εκπομπής.

Κατόπιν οι συντελεστές της εκπομπής παρουσίασαν  ένα βίντεο από την τελευταία βράβευση του Φρέντυ Γερμανού το 1998. Η κόρη του αείμνηστου δημοσιογράφου συγκινήθηκε. Δάκρυσε καθώς είδε και άκουσε για μια ακόμα φορά τον πατέρα της στην οθόνη. Στο σημείο αυτό τόνισε: «Τον ευγνωμονώ γιατί εξαιτίας του  απέφυγα  να γίνω ψωνάρα...».

Τέλος η Κατερίνα Καραβάτου και η παρέα της δεν έκαναν καμία κουβέντα για την τωρινή κατάσταση της προσωπικής της ζωής. Ίσως από διακριτικότητα, ίσως μετά από off the record κουβέντα,ίσως...Σεβαστό.