Μπέττυ Μαγγίρα: Δεν είμαστε φίλοι οι παρουσιαστές του Όλα παίζουν

Η παρουσιάστρια σχολιάζει την σχέση της με την Κατερίνα Καινούργιου.
Μπέττυ Μαγγίρα: Δεν είμαστε φίλοι οι παρουσιαστές του Όλα παίζουν



Τον τελευταίο καιρό πολλά έχουν ακουστεί για το κλίμα που επικρατεί πίσω από τις κάμερες του «Όλα παίζουν». Αν όντως αληθεύει αυτό που υποδηλώνει και ο τίτλος,κανείς δεν γνωρίζει . Καμία επίσημη ανακοίνωση δεν έχει έρθει μέχρι στιγμής στο φως της δημοσιότητας. Η Μπέττυ Μαγγίρα παραχώρησε  συνέντευξη στην Real News και στην Πολυξένη Καραμίχα και  μέσα σε όλα μίλησε για την παρουσία της στην ψυχαγωγική εκπομπή του Alpha , την σχέση της με την Κατερίνα Καινούργιου και τον ανταγωνισμό μεταξύ γυναικών.

Το να διατηρηθεί ισορροπία ανάμεσα στους τέσσερις παρουσιαστές  της εκπομπής , σύμφωνα με την ίδια,δεν είναι εύκολο πράγμα. «Στην πορεία και στις πρόβες αυτό φάνηκε. Γιατί δεν είμαστε τέσσερις φίλοι όπως με την Αλέκα. Δεν γνωριζόμασταν. Το να βρεθεί χημεία ανάμεσα σε τέσσερα άτομα που δεν γωρίζονται είναι πολύ δύσκολο. Όλοι θέλουν να μάθουν,να φανούν,να κάνουν τη δουλειά τους τέλος πάντων. Θέλει χρόνο να μάθουμε ο ένας τους κώδικες του άλλου, να μην «καβαλά» ο ένας τον άλλον».

Όπως δηλώνει η όμορφη παρουσιάστρια-ηθοποιός με την Κατερίνα Καινούργιου διατηρεί  καλές σχέσεις. «Καταρχήν έχει πλάκα. Λέει πολλές φορές πράγματα που δεν τα περιμένεις και γελάμε πολύ με την Αλέκα. Μου αρέσει το γεγονός ότι είναι πολύ δουλευταρού και πεισματάρα. Αν βάλει κάτι στο μυαλό της, δουλεύει σε αυτό πάρα πολύ». Στο ερώτημα εάν υπάρχει γυναικείος ανταγωνισμός στο «Όλα παίζουν», απαντά: «το μόνο δύσκολο στην περίπτωση μας είναι να αποκτήσουμε  παρεΐστικη  διάθεση,επειδή δεν κάναμε παρέα.Αυτό μόνο».

Εάν παίζουν όλοι και όλα τα σενάρια που ακούγονται κατά καιρούς,ο χρόνος θα το δείξει. Μέχρι σήμερα πάντως οι συντελεστές της εκπομπής παρουσιάζουν μια εικόνα φιλική μεταξύ τους. Μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις ή είναι απάτη άραγε;