Η σκοτεινή ιστορία του μεγάλου αδερφού του Christopher Nolan

Κατηγορείται ότι βασάνισε μέχρι θανάτου τον χρηματιστή Robert Cohen.
Η σκοτεινή ιστορία του μεγάλου αδερφού του Christopher Nolan



Θα έχεις ακούσει για το Interstellar, το blockbuster των 105 εκ. δολαρίων που μόλις βγήκε στους κινηματογράφους, αλλά και για τον σκηνοθέτη του Christopher Nolan, τον μάγο των ταινιών επιστημονικής φαντασίας και δημιουργό του Batman και του Inception.

Πιθανόν όμως να μην έχεις ακούσει ότι ο σημαντικός σκηνοθέτης έχει δύο αδέρφια τον 38χρονο Jonathan και τον 46χρονο Matthew Nolan. Με τον Βενιαμίν της οικογενείας Jonathan, μάλιστα, o 44χρονος Christopher Nolan έγραψε και το σενάριο του Interstellar.  

Όμως, παρά την τεράστια επιτυχία που γνωρίζει η οικογένεια, δεν έχουν έρθει όλα ρόδινα. Ο μεγάλος αδερφός Matthew, αντιμετώπιζε και αντιμετωπίζει μέχρι σήμερα την κατηγορία ότι υπήρξε ο πληρωμένος δολοφόνος ενός Αμερικανού χρηματιστή, του 63χρονου Robert Cohen. Ένας άντρας που το 2005 απήχθη και βασανίστηκε μέχρι θανάτου μέχρι  που το σώμα του βρέθηκε κοντά στην ακτή της Καραϊβικής της Κόστα Ρίκα.

Ο Matthew Nolan συνελήφθη και φυλακίστηκε κατά τη διάρκεια της διαδικασίας έκδοσής του ενώ όπως έγινε γνωστό προετοίμασε μία περίεργη απόδραση που περιλάμβανε σεντόνια δεμένα μεταξύ τους.

Οι κατηγορίες ήρθαν από τις αρχές της Κόστα Ρίκα, ενώ οι αμερικανικές αρχές αρνήθηκαν να εκδώσουν ένταλμα για τον Matthew. Αποφυλακίστηκε και παραμένει ελεύθερος πολίτης. Παρόλα αυτά δεν συμφωνούν όλοι με τη συγκεκριμένη απόφαση.

Την Κυριακή, εκπρόσωπος των αρχών της Κόστα Ρίκα δήλωσε στη dailymail ότι η υπόθεση παραμένει ενεργή και ότι υπάρχει πρόθεση να γίνει δίκη.

Να σημειώσουμε ότι ο Matthew εργαζόταν στο Σικάγο ως property developer, το 1999 παντρεύτηκε την γυναίκα του Erika και το 2009 πτώχευσε.

Διάβασε ΕΔΩ ολόκληρη την ιστορία.