Πολικές τηλεθεάσεις για την Χριστίνα Λαμπίρη

Δεν φαίνεται να τα καταφέρνει η εκπομπή της.
Πολικές τηλεθεάσεις για την Χριστίνα Λαμπίρη



Η Χριστίνα Λαμπίρη μετά από πολλά χρόνια θητεία στη μεσημεριανή ζώνη, αποφάσισε να αποδεχτεί την πρόταση του καναλιού Ε και να αναλάβει την πολύ πρωινή εκπομπή του. Η εκπομπή που συνδυάζει την ενημέρωση και την ψυχαγωγία πίστευαν πως θα καταφέρει να κάνει την ανατροπή στους πίνακες τηλεθέασης και να κλέψει το κοινό της Σταματίνας Τσιμτσιλή και του "Happy Day". Όχι μόνο δεν τα κατάφερε, αλλά η εκπομπή του Alpha πηγαίνει ακόμα καλύτερα από πέρυσι, ενώ το "Με το καλημέρα' έχει περιοριστεί σε μονοψήφια ποσοστά.

Στις πρώτες εκπομπές είχε καταφέρει να σημειώσει διψήφια ποσοστά τηλεθέασης στα νεανικά κοινά και το τελευταίο διάστημα έδειχνε να ανεβάζει στροφές και στο σύνολο με ποσοστά κοντά στο 10%. Την προηγούμενη εβδομάδα η εκπομπή σημείωσε σημαντική κάμψη με τα ποσοστά να πέφτουν ακόμα και κάτω από το 5%. Για παράδειγμα χθες, Τρίτη, περιορίστηκε στο 4,9%.

Το "Με το καλημέρα" πρόκειται για μια ωραία εκπομπή με ποικιλία θεμάτων και αποκλειστικά ρεπορτάζ που στη συνέχεια απασχολούν sites και blogs. Η Χριστίνα Λαμπίρη είναι πολύ καλή σε αυτό που κανει και η ομάδα της δουλεύει πολύ σκληρά παρά τα τεχνικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά. Η παρουσιάστρια που δεν έχει μάθει να εγκαλείπει, σίγουρα θα βρει τον τρόπο να ανακάμψει η εκπομπή της.